27 Kasım 2008 Perşembe

Atatürk Fotoğrafları sergisi

Bodrum'da "Atatürk Fotoğrafları" sergisi

Tarih: 29.10.2008-17:50:48
Muğla'nın Bodrum ilçesinde Cumhuriyetin 85. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında gazeteci Güngör Dalay tarafından "Atatürk Fotoğrafları" sergisi düzenlendi.
Geçtiğimiz yıllarda çeşitli gazetelerde foto muhabiri olarak çalıştığını belirten ve şu an Bodrum'da bir yerel gazete ile dergi çıkaran Güngör Dalay'ın hazırladığı sergi Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda açıldı. 250 adet fotoğraftan oluşan serginin açılışına Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan, Bodrum Belediye Başkanı Mazlum Ağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan ve öğrenciler ile davetliler katıldı.
Güngör Dalay'a hazırladığı serginin açılışı Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreninden dönerken yolda görerek çağırdığı Bodrum Lisesi 9 sınıf öğrencisi Gizem Özbek tarafından yapıldı. Gizem Özbek sergiyi herkesin gelip gezmesini istedi.
Açılışın ardından sergiyi gezenlere, poster olarak bastırılan Atatürk fotoğrafları dağıtıldı. Güngör Dalay sergide yer alan fotoğraf sayısını artırabilmek için çaba harcadığını ve geçtiğimiz yılda açtığı serginin bu yıl da ilgi göreceğini beklediğini söyledi. Bu arada bazı yabancı turistlerinde sergiyi gezdiği gözlendi. Serginin 29 Ekim - 10 kasım 2008 tarihleri arasında açık olacağı bildirildi.
http://www.1turk.net