3 Şubat 2017 Cuma

Fotoğrafçılığın Tadı

Fotoğrafçılığın Tadı Hiçbir Uğraşta Yok 

43. SONSUZ OLASILIYOR
Birçoğu, fotoğrafın bir sanat değil, ne de resim gibi dikkat çekmesi gerektiğini düşünüyor çünkü fotoğrafa geçmek oldukça kolaydır. Bir ölçüde kabul edersem de, kaçınılmaz olanların da farkına varamadığı birkaç faktör var.
Tam anlamıyla sonsuz olası fotoğrafik konular var. Harfi harfine.
Bir görüntü yakalama aygıtı olan herkes, fotoğraf ile başlayabilir, bu da herkes için eğlenceli ve kişisel hale getirir. Evet, fotoğraf çekmek için yeteneğe ihtiyacınız yok, ancak amacınız fotoğrafınızı sanat ortamınız haline getirmek değilse, teknik ve estetik kaygısı olmayan resimler yakalamak yanlış değil.
44. SÜRECİNİZİ ÇEŞİTLENDİRİN
Orada bir sürü boya fırçası satın alan bir sanat mağazasına giren ve kolaylık veya dürtü dışında boyamaya başlayan birçok insan olamayacağını sanmıyorum. Büyük bir başlık anı görmüyorum ya da boyalıyım, fotoğrafla karşılaştırıldığında iletişim kurmanın acil bir yolu değil. Hiç bir sanat fırçasından ziyade satılık bir fotoğraf makinesi bulmak neden daha kolay merak ettiniz mi?
Fotoğrafçılık süreci dürüstçe süper zevkli olabilir. Çekim açık bir şekilde bir patlama, ancak daha fazlası var! Resimlerinizi sıralamak ve düzenlemek bu işlemin vazgeçilmez bir parçasıdır ve acılı olmak zorunda değildir. Bunu daha çok öğreneceksin ve * neden arkasında, ne kadar eğleneceğini anlamaya gelene kadar. Fotoğraflarınızla kişisel zaman geçirmek gibi bir şey.
İyi bir eskiz ya da resim gibi herkesi beğenirim, ancak benim gibi bir resim ya da resim yapma yeteneği olmayan bir adam için, herhangi bir boya sanatçısına bağlanmamı engelleyen büyük, görünmez bir duvar var.


45. İyileştirme. TEDAVİ. MEDİTASYON.
Öte yandan bir fotoğraf, fotoğrafçının gözüyle yerini sanki görüyormuşum gibi düşünmeme izin veriyor (bu klişeden nefret ediyorum, ama daha iyi bir ifade yok).
Fotoğrafçılık hepsi de o şey olabilir. Hayatındaki en zor zamanları bulabilir. Bana inanma Orijinal yanıtlara bir göz atın. Bu hikaye birden çok kez ortaya çıktı. Çok şaşırtıcı.
Dijital fotoğrafçılıkla anında geri bildirim bizi daha da hızlı bir şekilde bağlar. Kamera telefonları, uzaktan yüklemeler, sosyal medya paylaşımı, dünyayı olduğu gibi görmemize izin veriyor - evet, hiç beceri yoksa bile!
20 Ekim 2011'den itibaren yükle
Şimdi bu nasıl kötü bir şey?
46. ​​ÇOCUĞUNUN YAŞLI OLDUĞU BİR ŞEKİLDE YARATIN
Fotoğraf geliştirme
Fotoğraflar her geçen gün değer kazanır. Pek çok hisse bunu övünemez. Her geçen gün o andan itibaren sizi daha da ileri götürür, ancak fotoğraf yerinde tutar. Çocuklarınız şu anda onlardan aldığınız tüm fotoğraflardan memnun olmayabilir, ancak büyüdüklerinde bu görüntüler inanılmaz derecede değerli olacaktır.
PictureSocial üyesi Scott A. Pope tarafından "Colorado Yolu" ele geçirildi
47. SİZE UYGUN SÜRPRİZ
Herhangi bir hobiden olduğu gibi, başarı, büyüme ve uzun ömür, pazarlanabilirliğine bağlıdır.
Bir sürü çekim yaparken kendinize her zaman şaşkınlık ve şaşk 기. Her zaman kendinizi itiyorsanız, fotoğrafçılığın hiç sıkmayacağından emin olabilirsiniz! Fotoğraflarınızı yükleyeceksiniz ve aniden "Vay be! Bunu aldığıma inanamıyorum! " Bu gerçekten havalı.
Fotoğrafçılık etrafında dönen teknoloji son derece bağımlılık yaratıyor ve markaların insanların zihinlerinde oynadığı biçim hem eğlendirici çatışmaları hem de insiyatif ortaklığı üretiyor. Ürünlerin çoğunun farklı olmadığını, ancak bu günlerde yalnızca öznel karşılaştırmaların yapılabileceği şekilde pazarlandığı basit gerçeği, fotoğrafın kendisi tarafından eğlendirici ve dikkat çekici bir tartışma kaynağı haline gelmesini sağlıyor.
48. ŞİİR SEVİYORUM
Geçmişteki film kameraları, model başına yaklaşık 2-3 yıllık bir yaşam döngüsünün tadını çıkarıyor. Artık dijital dünyada, en yüksek modellerde bile yeni bir model takdim edilmeden önce sadece 18 aylık bir yaşam sürüyor. Giriş seviyesi kameralar değiştirilmeleri gereken bir yıl önce bile geçmeyecek.
Fotoğraf sizi gerçekten şahit olduğunuz bir mekana getiriyor. Çok şaşırtıcı. Ne zaman çekildiğini bile fark etmeyebilirsin, fakat sonradan fotoğraflara bakarsan, o gülüşü gözlerine bakan yerde bulursun. Ebeveynlerin çocuklarının fotoğraflarını ne kadar hazine ettiğini göreceksiniz. Sevilen bir kişinin imajının nasıl birine gülümsettiğini. Fotoğraftan sana bir çift sihirli bardak veriyor ve onlara ve ani BAM'a bürünüyorsun! Aşkın her yerinde görebilirsiniz!
Yeni teknolojiler, ek aksesuarlar ve aygıtlar için yeni ihtiyaçlar ortaya çıkarıyor ve çoğumuz için vites değiştirme kafaları biz ekonomiden yardım istemekten ve bu dişli arzumuzu beslemekten fazlasını sunuyor.
49. YARDIMCILAR
Sanırım en büyük nedeni, bir düğmeyi tek bir tıklamayla olduğu gibi anı yakalama yeteneğidir. Elbette, yetenekli ve tecrübeli fotoğrafçılar, sahneyi geçici doygunluğa kıyasla daha sanatsal bir şekilde yakalayabilirler ancak kilit nokta, anında hatırlamak istediğini yakaladın!
Tutkulu olduğunuz bir şeyi yaparken insanlara yardım edebilmeniz konusunda oldukça özel bir şey var. Fotoğrafçılık öyle. Gönüllülük yoluyla, gerçekten takdir edecek olanlara muazzam bir değer verebilirsiniz.
Beynimiz ve hafızaya alınmış hafızası şaşırtıcıdır, bir parçanın parçalarını parçalayabilir ve günü kolaylıkla yeniden yaşayabilirsiniz. Eğer bir grup olayıysa, hepiniz her detayı tek bir fotoğrafla topluca hatırlayabilirsiniz. Bir fotoğrafın sana geri verebileceği duygular, teknik yürütmeden bağımsız olarak zaman zaman bunlara karşı aşırı yük olabilir.
50. DENEYİMLER Aynı FOTOĞRAFLARDAN FARKLI DUYURULAR
Fotoğrafçılığın geçmişimize bağlanma, bir olayla ilişkilendirme ve anıları sözsüz ya da yorumsuz şekilde muhafaza etme kabiliyeti, hepimiz için etkili bir hobi yapar.
Fotoğrafların gerçek derinliği var. Farklı zamanlarda senden farklı duygular çıkarabilirler. Siz değişirken, perspektifiniz değişir ya da dünya değişirse, bir fotoğraf tamamen farklı bir anlam taşıyabilir. Denemek harika.
Anıları fotoğraf yoluyla korur
51. ZAMANDA SEYAHAT
Fotoğraf PictureSocial üye Trandinhkhiem tarafından ele geçirildi
Hikayen nedir? Fotoğrafçılığa nasıl başladınız? Nereye götürdü ve bununla başka ne yapacaksın? Dünyanın görmek için aşağıda paylaşın.
Fotoğraflar, bir DeLorean kullanmadan zamanla seyahat etmenize izin verir. Yaşadığınız bir anı geri getirebilirler ve ne hissettiğinizi hatırlayabiliyorsunuz. Veya siz doğmadan önce bir süre geri getirebilirler. O zaman başkalarının nasıl hissettiğini merak edebilirsiniz!
Hiç başkalarının fotoğraflarını çekme düşüncesinden korktuğunu hissettin mi? İster inanın ister inanmayın, bir kere ilk sinirleriniz bittiğinde, insanlar fotoğraf çekmenin en kolay konularından biridir. Bu neden? Peki, manzara fotoğrafları çektiğinizi düşünün. Çoğumuz muhteşem bir manzarada yaşamak istemiyoruz, yani fotoğraf çekmek için bir yere gitmemiz gerekiyor. Bir keresinde, eğer hava ve ışık iyi değilse, yapabileceğimiz fazla bir şey yok.
Ancak insanları fotoğraflamak tam kontrol sağlar. İyi fotoğrafçılığın tüm unsurları elinizdedir. Potansiyel konularla çevrilisiniz: arkadaşlarınızı, akrabalarınızı ve hatta sormaya cesaretiniz varsa yabancılar. Her potansiyel özne benzersizdir. Işık mükemmel değilse, başka bir yere taşınmak veya flaş kullanmak gibi bir şeyler yapabilirsiniz. Konunuzdan farklı giysiler giymesini isteyebilir veya biraz çılgınca bir şey yaparsınız - tek sınırınız hayal gücünüzdür.
52. DİL VE KÜLTÜRÜN İTTİFAKI HABERLEŞME
Ve bu, büyük insanların fotoğraf hayal gücü için anahtardır. Eğlenin ve kamera ayarlarınız hakkında henüz bir bilginiz yoksa, fotoğraf makinesini otomatik moda geçirin (çoğu kamerada kullanabileceğiniz bir Portre moduna sahip olursunuz) ve güzel fotoğraflar elde etmek için yoğunlaşırsınız. Daha sonra teknik ayrıntıları öğrenebilirsiniz.
Fotoğraf müzik gibidir. Dil engelleri veya kültür engelleri yoktur. Dünyanın dört bir yanındaki insanlarla bir görüntü ile iletişim kurabilirsiniz. Ve bağlanabilirsiniz! Orada çalışmalarınızı başlatmaya başladıktan sonra, yaptığınız bağlantılara hayran kalacaksınız.
Fotoğrafçınızı iyileştirmenin en iyi yollarından biri profesyonellerden öğrenmektir. Sizi bir profesyonel gibi düşünmeye ve bazı muhteşem portreler çekmek için doğru zihniyet içine almanız için bazı ipuçları.
20 Ekim 2011'den itibaren yükle
1. Konu ile Rapport Yapın
53. PARA KAZANIN
Bu herkesin en önemli becerisidir! Bunu biliyorsunuz ve uzman fotoğrafçı olma yolunda ilerliyorsunuz. İyi bir ipucu, özellikle başlamak üzeresiniz, bildiğiniz, fotoğraf makinesi için oynamaktan hoşlanan birini fotoğraflamaktır. Bir fotoğrafçı olarak göreviniz onları dinlendirip eğlenmektir. Bunu yapabiliyorsanız, iyi fotoğraflar takip edecektir.
Oh evet, ve potansiyel olarak fotoğrafçılıktan para kazanabilirsiniz! Oldukça şık, çok güzel bir şeyden para kazanmak. Ancak umarım bunun bir fotoğrafçı olmak için küçük bir sebep olduğunu görebilirsiniz. Asla bir kuruş yapmazsan bile, kesinlikle değerli bir peşinde! (Nedenleri için lütfen yukarıya bakın.)
Ateşle ateş
54. Hayat için bir sevgiyi geliştirin
Aile ve arkadaşlarınızla ateş edin. Sahip olduğunuz bağlantı, resimlerinizi mükemmel hale getirmeye yardımcı olacaktır. Unsplash yoluyla resim.
Bir model ararken, sevgili ya da sevgililer başlamak için harika bir yer.
Bütün bu nedenlerden sonra, bu mantıklı olmalı. Hayatı oluşturan tüm güzellik, sevinç, sevgi, bağlantı, çeşitlilik, tarih, macera, hareket, duygu ve awesomeness ile oraya nasıl çıkıp tecrübe edemezsiniz? El altında kamera ile.
2. Doğru Lensi Seçin
Onu buraya saralım. Herkes bir fotoğrafçı olabilir. Önemli değil genç ya da yaşlı, yaşadığınız ülke ya da konuştuğunuz dil. Ellerinizi bir kameraya, herhangi bir kameraya koyun ve çekime başlayın. Pratik yapın, çalışmalarınızı düşünün ve deneyimlerinize kadar kendinizi açın. Ona tutun ve ilk elden bir fotoğrafçı olmanın neden bu kadar acayip geldiğini göreceksiniz!
Objektifinizin odak uzaklığı çok önemlidir. Merceklerin yapısını ve avantajlarını nasıl kullanacağınızı anlamalısınız. İyi haber şu ki, standart kit zoomlu bir dijital kameranız (genellikle 18-55mm odak uzaklık mesafesinde) varsa, o halde insanların fotoğraflarını çekmek için mükemmel bir aletiniz var. Sadece 55 mm'ye ayarlayın ve oradan çalışın. Yerine yakınlaştırma ve uzaklaştırma yerine, ayaklarınızı kullanın ve konumunuzu değiştirin. Kullandığınız odak uzaklığının özelliklerini öğreneceksiniz.
Senin sıran
Fotoğrafçı olmanın başka nedenlerini düşünüyor musunuz? Onların yorumlarını şimdi bizimle paylaşın!
Canon ve Nikon, daha iyi bir şey istiyorsanız, portreler için mükemmel olan 50 mm f / 1.8 değerinde bir fotoğraf çekiyorlar; Daha geniş diyafram arka planı daha bulanıklaştırır.
Geniş portre
ÜCRETSİZ Lightroom Ön Ayarları! Evet!
Geniş açı lensler bile mükemmel portreler çekebilir. Unsplash yoluyla resim.
Lightroom'u kullanarak fotoğraflarınızda çarpıcı düzenlemeler yapmak ne kadar hızlı ve kolaydır görmek ister misiniz? Ücretsiz kulübümüze kaydolun ve bir ton yüksek kaliteli hazır ayarlar alırsınız, tamamen ücretsizdir. E-postanızı aşağıdaki biçimde yerleştirin ve başlayalım!
Kit lensinizin geniş açı ucunu da görmezden gelme. Belgesel fotoğrafçılar ve foto muhabirleri, geniş açılı mercekleri sever çünkü konuyla yakınlaşabilirler. Fotoğraf samimi, çünkü fotoğrafçı bu kadar yakın. Geniş açılı lensler de konuyu çevrelerine göstermek için harika bir yoldur. Bu sadece farklı bir portre tarzı.
Geniş açı lensle nesnenin yüzüne çok yaklaşmaya dikkat edin. Bu onların özelliklerini bozacak ve hiç şükretmeyeceksiniz!
Hey dostum, ben Lauren! Bu fotoyu beğendim Ben bir fotoğrafçıymış ve ben head ninja here Photography Concentrate. Fotoğrafçılıkla tamamen takıntılıyım ve kendiniz gibi süper serin insanlarla paylaşmayı seviyorum. Çekim yaparken veya yazmayacağımda, yemek pişirmeyi (ve yemek yiyemeyi), seyahat etmenizi ve mükemmel insanlarla takılman bulabilirsin.
Bunları bir göz at ...
3. Farklı Işıkla Oynayın
Başkalarını daha iyi fotoğrafçılar olmak için teşvik edin
Portreler için en iyi ışık, düşündüğünüzde olmayabilir. Bulutlu gökyüzü ve ikindi güneşi iyidir. Doğrudan güneş kötü - insanların yüzüne sert gölgeler atıyor ve insanları incitiyor. Aydınlatma dikkat etmeniz gerekse de, aydınlatma çok heyecan vericidir ve ışığı konunuzun yüzüne koymak için bir reflektöre veya flaşa ihtiyacınız olacaktır. Pencere ışığı, içeride fotoğraf çekmek için çok güzel, yine de ışığı konunun yüzünün gölgeli tarafına geri koymak için bir reflektöre ihtiyacınız olacak.
Farklı ışık
Diyorum ki, fotoğrafçılık avcılıkta olduğu gibi "yakalayıp serbest bırakın" dır. Fotoğraf çekme işleminin keyfini çıkarıyorum ve her sebebinizi kabul ediyorum. Başkaları ile paylaşacağım gerçekten birinci sınıf bir anlayışlı makale!
Neyi sevdiğinizi bulmak için farklı ışık kaynakları deneyin. Unsplash yoluyla resim.
Reflektör nedir? Işıktan ışığa yansıyan herhangi bir şey, ışığın gölgelerinin çok güçlü olmadığı şekilde özneye geri döndürür. Lastolite gibi üreticilerin amaç yapımı reflektörleri satın alabilir veya kendi beyaz kart veya beyaz bir sayfadan yapabilirsin. Fotoğrafçılar reflektörlere ihtiyaç duyuyor çünkü mevcut ışık nadiren mükemmel. Reflektörler ışığı kontrol etmenizi sağlar.
Fotoğrafçılıkla ilgili diğer fotoğrafçılarla konuşmayı sevdiğim her yerdeyiz. Fotoğrafçılar arasında anında bir bağ var. Bir etkinlikte olduğumda fotoğrafçıya koşup el sıkıştıracak ve merhaba diyeceğim. Bir anı varsa, kaçınılmaz olarak dükkânı konuşacağız. Belirlenen atıcı olduğumda, gelip gelen birisiyle konuşmak için daima biraz zaman ayırıyorum ve bana bir soru sormak istiyorum. Kod bu. Birbirimize, birbirimizden öğrenmek ve birbirimizden ilham almak için ihtiyaç duyuyoruz.
4. Fotoğraf Makinenizin Ayarlarını Nasıl Kullanacağınızı Öğrenin
Birkaç yıl önce, kendimi küçücük bir odadayken, kapak kadın koğuşuna koymadan önce genç karı koca arasındaki son anları fotoğrafladım. Fotoğrafçılık tarzım değişti ve en sevdiğim fotoğraflardan birini verdi. Kapıya bastığımda bir epiphany yaşadım ve o sırada oraya gitmek istememekten, kendime böyle samimi bir anı davet etmem çok ayrıcalıklı olduğumu düşünerek gittim.
Büyük yazı
Harika fotoğraflar çekmek için fotoğraf makinenizin kontrolünde olması gerekir. Otomatik modda bırakmayın. Enstantane hızının, diyafram açıklığının ve ISO'nun görüntülerinizi nasıl etkileyeceğini öğrenin.
Bu listeye bayılırım, bana ilham verdiğiniz için teşekkür ederim!
Portreler sonraki çekim yaparken, açıklık en geniş değere ayarlanmış olarak, diyafram önceliği modunu kullanmayı deneyin. Size güzel bir bulanık arka plan verecektir. Güneşli bir günse, ISO 100'ü deneyin. Bulutluysa, ISO 400 değerini deneyin. Deklanşör hızı kendine gelir.
Lol !! Komiksin. Ama bence oldukça doğru. ;)
Kamera öğren
Böyle fotoğraf çekebilmeniz için kameranızı doğru kullanmayı öğrenin. Unsplash yoluyla resim.
Ve o noktadan gerçekten çok hoşlanıyorum. Başkalarına bir kamera alıp ateş etmeleri için teşvik etmek harikadır!
Her zaman RAW ima çekim yapmalısın
Çok nazik sözler için çok teşekkür ederim! Bu yazı beğendiğine sevindim. Ve paylaşacağın için minnettarım! Sürecin keyfini çıkarma noktasını seviyorum. Çoğu zaman, sonuçlara sinirlenir ve atış eyleminin sevincin bir parçası olduğunu unutarız!
Post prodüksiyonda size en çok seçenek sunar 5
"Poz" dan kaçının Fotoğraf ve moda dergileri okumaktan poz vermeyi öğrenebilirsiniz
Harika nokta! Fotoğrafçıların kesinlikle bir anında bağları var. Denemek çok harika! Çok açık ve kendinizi her zaman tanıtmak çok müthiş. Bu tür şeylerden dolayı çok utangaçım ve böyle daha fazla açmanız gerekiyor! Paylaştığınız için çok teşekkürler!
Ancak, poz vermekle çok fazla uzaklaşmayın - konunuzu kamerayla oynamaya teşvik ederek genellikle daha iyi sonuç alırsınız
Onların biraz eğlenmesini ve kendiliğinden olmasını sağlayın
*Vay. Bu hikayeyi paylaştığınız için çok teşekkür ederim Derek. Çok hareketli. Fotoğrafın böyle bir durumu gerçekten nasıl dönüştürdüğünü seviyorum. Gerçekten böyle samimi deneyimleri fotoğraflamak için ayrıcalıktır.
Ortaya çıkan fotoğraflar ömrüyle dolacak.posinglesmeli geleneksel pozlar çalışıyor
Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! Bunun tadını çıkarman çok sevindim!
Unsplash.6 yoluyla görüntü
Hareketle Oyna Yaratıcı tutun
Bu blog hakkında sevdiğim şeylerden biri, NASIL gibi fotoğrafın NESİNE çok fazla veya daha fazla odaklanmanızdır. Fotoğrafın özelliklerine (ayarlar, renkler, canlılık, vb.) Bu kadar takılıyorum ki, başta fotoğrafın çekilmesine neden olan şeyleri unutuyorum. Hatırlatma ve teşvik için teşekkür ederiz!
Çevrenizdeki insanlar hareket halindeyken konunuzun durmasını isteyin
Fotoğraf makinenizi en iyi sonucu elde etmek için bir tripodun üzerine koyun
Ben gençken fotoğrafçılık ilgimi çekti. Fakat çok fazla insan taşıdığı kariyer yolu olduğunu söylediğinde ondan uzak durdum. Her zaman fotoğraf çekmeyi sevmiştim, fakat kocam evde anne kalmaktan beri zevk almak istediğim bir şey bulmam konusunda cesaretlendiriyordu. Bu yazı neden öncelikle fotoğrafçılıkla ilgilendiğimi hatırlamama yardımcı oldu ve kesinlikle beni ciddiye alıp, yeteneklerimi geliştirmeye çalıştığımı düşündürdü. Çok teşekkürler!!
Farklı portalar Aynı fotoğrafı tekrar tekrar çekmeyin
Hareketle veya pencereler gibi farklı öğelerle oynayın
Ayrıca neden ve ne ile fotoğrafçılıkla yapmayı planlıyorum gibi sözler var. Sanırım derslere bakmaya başlayacağım, yoksa Del.
Unsplash.7 yoluyla görüntü
Model Bırakma Formu Alın Fotoğraflarınızı satmayı planlıyorsanız, imzalanmış bir model bırakma formu alın
Fotoğrafı neden sevdiğim ve 2012'de neden 40.000'den fazla fotoğraf çektiğime dair birkaç nedenden dolayı (ve yakın zamanda yavaşlamayı planlamadığım) ile bağlantı kurabilirim. Benim için büyük bir stres verici ve gevşemenin bir yol olduğunu düşünüyorum. Para kazanmak için onun içinde değilim, ne de kendi üzerimdeki baskıyı koymak istemiyorum. Eğer bir şansım varsa, birisinin satın almak istediği şey bir bonus. Birisi ailem ateş etmemi istiyorsa, ben oyuncağımdır.
Model bırakma formu, modelin fotoğraflarını satma iznini vermek için imzaladığı basit bir deyimdir
Genel bir rehber olarak, bir web sitesinde veya bir dergide yayınlanan bir fotoğrafın, bir editör kullanımı olarak kabul edildiği gibi (resmi olarak kimin lehinde olmadığı sürece) bir model yayın formuna ihtiyaç duyulmaz
Sanırım bundan kariyer yapmaya çalışırsam "hobi" eğlencesi kaybolacaktı.
Fotoğrafı veya diğer promosyon malzemesinde kullanılacak fotoğrafı satacaksanız, bir model bırakma formuna ihtiyacınız vardır
Model yayınlaması Resimlerinizi satmak isterseniz, model yayın formuna ihtiyacınız vardır
Bunun için çok çok teşekkür ederim. Bronz resim ödülüm için fotoğraf yapıyorum ve neden bu fotoğrafı seçtiğim hakkında bana ramble yardımcı olana kadar bu listeyi okuyana kadar, kesinlikle fotoğraflardan nefret ediyorum ve onunla birlikte yapılmayı bekleyemiyordum. Ama şimdi şunu okuyorum, aslında beni onun gibi yaptı. tekrar teşekkürler!
Unsplash yoluyla görüntü
Kendi ülkenizdeki kanunlara bakın
Bu yazı için teşekkür ederim - exacly ne için loooking oldu.
Bazı ülkeler, özellikle Avrupa'da, çektiğiniz fotoğrafları nasıl kullanabileceğiniz konusunda sıkı gizlilik yasaları vardır
Şüpheniz varsa, bir model serbest bırakma formu alın
Bu ne aradığım SOOO oldu! Bu tamamen ilham kaynağı oldu.
Bir fotoğrafa sahip olmaktan ve fotoğraflarınızı nesnelerinizin izniyle satmaktan daha iyidir.
Sosyal medya hayranlarınızdan ve takipçilerinizden daha fazla etkileşim istiyor musunuz?
Kabul ediyorum ve donanıma ihtiyacım var, bu yüzden girebileceğim bir yarışmayı biliyorsanız lütfen bana bildirin. Beni kontrol etmeyle ilgileniyorsan instacanv.as/sandrasview_ adresinde de bulunuyorum. Teşekkür ederim
Ne tür bir içeriğin bu amaca ulaşmanıza yardımcı olacağını merak ediyor musunuz?
Harika bir makale. Sadece istiyorum
Ed ile bağlantılı olduğunuzu bildirmek için ed
Yeni araştırmalar, fotoğrafların sosyal medya katılımının "kutsal kapısı" olabileceğini doğruladı.
Harika bir makale !! Ama yine de para için fotoğraf çekiyorum! 2006'dan beri fotoğraf çekiyorum ve hayatımı tamamen değiştirdi
Hayatı seviyorum ve tamamen farklı olduğunu görüyorum
Bu yazıda Facebook ve Twitter'daki etkileşimi en üst düzeye çıkarmak hakkında bilmeniz gerekenleri paylaşacağım.
Her şeyin yaşlanmayla birlikte olduğunu düşünüyorum, ama bundan fazlası
Bu bir eylem ve tam anı ve her ayrıntıyı (tekrar tekrar görmek istediğiniz şey) yakalar


Hiç yorum yok: