3 Şubat 2017 Cuma

Fotoğraf Keyfi

Fotoğraf Keyfi



# 1: Fotoğraflar Bir Milyon Seviyeye Değer
Fotoğraf çok tatlı ve tutkulu bir hareket ve bazen açıklamak zor olabilir
Yapmaktan hoşlandığınız bir şeydir ve bunu tekrar tekrar yapabilir (ve uyurken rüyalarınızda)
Fotoğraflar, Facebook'ta yayınlanan ve paylaşılan birincil içerik türüdür. Mart 2014'te eMarketer'de yayınlanan araştırmaya göre, fotoğraflar, dünya genelindeki Facebook sayfalarının yayınladığı içeriğin% 75'ini oluşturuyordu.
Ben, fakir bir yazarım
Diğer insanlardan iyi hikayelerden hoşlanırım
Emarketer facebook fotoğraf yayıncılık istatistikleri
Komik ve aynı zamanda çok teşekkür ederim Büyük bir tarzı.Bu kadar kolay bir şekilde bu kadar büyük bir şeyi okumanın bir zorunluluğu var.Üzerim zaman çok fazla kızılötesi yapıyorum, 665nm filtreli D300 ve 710nm filtreli bir D80 var
Fotoğraflar, Facebook sayfalarının yayınladığı ana içerik türüdür.
Karşıtlıkları, çizgileri ve yapıları görmek için iyi bir şey
Pic.zou'yu almadan önce bunları gördüğünüz zamanla beyaz ve siyah renkte siyah beyaz olarak görmeyi mi öğreneceksiniz? Çimlerin çiçekleri ve diğer bitkiler kızılötesi beyazdır çünkü almanya klozetlerinden sadece harika, hoş biliyorum ..
Kullanıcıların bakış açısına göre fotoğraflar, hayranlardan% 87 etkileşim oranı ile Facebook'ta en ilgi çekici içerik türünü oluşturuyor! Hiçbir yazı tipi,% 4'lük bir etkileşim oranı elde etmedi.
Bu da tam aradığım şey bu beni daha heyecanlı hissettiriyor çok teşekkür ederim Lauren:) Bu şaşırtıcı !! Çok teşekkür ederim çok beğendim "Profesyonelce yapmak zorunda değilsiniz" dedi
Belirli cümleyi yazdığın için teşekkür ederim
Emarketer facebook fotoğraf nişan istatistikleri
Geçen sene birçok fotoğraf dersi almıştım, çünkü Ocak'ta fotoğrafa aşık oldum.I Bir sürü insan bana profesyonel bir fotoğrafçı olmam gerektiğini söylemişti ve ben sadece bunu yapmak için baskı hissiyordum
Fotoğraflar, Facebook kullanıcılarından en yüksek etkileşimi görür.
Ama cidden istemiyorum! Öyleyse, o cümleyi yazdığın için teşekkür ederim
Anahtar Teslim Paket
Ben sadece ailemi ve maceralarımı belgelemek için resim çekebilirim, ve bu tamam
:-) Harika bir Pazar var! Bu harika bir yazısı! Şu anda nefret ettiğim bir iş üzerindeyim
Resimler, metinlerden daha kolaydır, çünkü fotoğrafları Facebook'ta yayınlamak, hayranlarınızdan daha fazla ilgi görmek için en iyi yoldur. Bununla birlikte, tüm fotoğrafların eşit yaratılmadığına dikkat edin. Yüksek kaliteli fotoğraf paylaşmanızın yanı sıra, hedef kitlenizle ilgilenen fotoğrafları da paylaşmanız gerekir.
1995 yılından beri her zaman seyahat eden bir fotoğrafçı olmak istedim
Bu 54 nedenden ötürü okumak şimdi kendimi daha da zorlamam için bana ilham verdi
Henüz yapmadıysanız, Facebook sayfanızda yayınladığınız yüksek kaliteli görüntü sayısını artırmaya başlayın. Ve elbette, tüm bu trafiği web sitenize geri gönderdiğinizden emin olmak için resimlerinizle alakalı bağlantılar eklemeyi unutmayın. Aşağıdakilere dikkat et:
Çok teşekkür ederim! Bir gün, şu anki işimden vazgeçeceğim ve tam zamanlı bir fotoğrafçı olacağım
Hayatta bu şansı hak ediyorum
Yalnızca oluşturduğunuz veya yayınlama hakkına sahip olduğunuz resimleri gönderin.
En iyi 28 numara gibiyim .
Farklı resim türlerini karıştırın (ör. Afiş, infografi, fotoğraf, meme vb.).
herzaman her yerde ateş edin! Bence en iyi öneriyi thats, onun bir iphone ve instagram olsa bile .
Akıllı telefonunuzda hazır fotoğraflar çekin ve bunları gerçek zamanlı olarak gönderin.
En iyi kamera sizinle her zaman thats olduğunu! : )Bunu seviyorum
Caption This fotoğraflarını yayınlayın - sayfanızda eğlenceli bir resim yayınlayın ve hayranlardan fotoğraf için en iyi başlığı sunmalarını isteyin.
Fotoğrafçılık gerçekten ilgilendiğim bir şey, fotoğrafçılığa büyük önem vermek istiyorum
Ünlülerle poz vermediğiniz sürece "benli" liklerden kaçının.
"Bir resim bin kelime değerinde bir olup"
Son bir şey, sosyal medya ekibinizin bir parçası olarak bir tasarımcı veya bir görsel içerik oluşturucu kiralamak size zaman ayırmaya değer olabilir.
Gerçekten fotoğrafçılığın keyfini çıkarıyorum ve gelecekte ne yapacağımı görmekten heyecan duyuyorum
Bunun için teşekkür ederim
# 2: Fotoğraflar Daha Fazla Retweet Al
Şimdi daha fazla ilham alıyorum
Bu liste sadece fotoğrafın değil, yaşamın derin bir anlayışını gösteriyor
İnsanlar her tweet'e eşit derecede katılmazlar. Bir ay boyunca binlerce kullanıcı tarafından gönderilen 2 milyondan fazla tweet'in içeriğini analiz eden Media Blog'un araştırması, tweet'inize bir fotoğraf URL'si eklemenin retweeti etkileyici bir% 35 oranında artırdığını gösteriyor.
Bilgi için teşekkür ederiz ve herhangi bir nota / NVQ / diğerlerine ilgi duyan makaleye ihtiyacım var mı ve mesleki bit haricindeki her şeye katılıyorum
Fotoğrafçılık sanatını öğrenmek ve öğrenmeye devam etmek için çok fazla zaman harcamak ve ayrıca dükkandan eve ulaştığında eski olan iyi DSLR dişlilerine bir yığın para harcamak istersek, bazıları biraz beklemek akıllıca olacaktır
Twitter retweet istatistikleri
Çaba üzerinde mali getiri
Fotoğraflar retweeti% 35 artırabilir!
Ne yazık ki, sanatın birçoğu olarak fotoğraf, hem bir hobi hem de ücretli bir meslek olabilir
Anahtar Teslim Paket
Bir şey iyi olduğunda, ondan para kazanmak için motive olmalıdır
Sonuçta, fotoğrafçılar olarak anılarımızı yapma işindeyiz
Tıpkı Facebook gibi, Twitter etkileşimi fotoğraflarla artırılabilir. Ancak bu sefer resim URL'ini gönderiyorsunuz. Daha önce hiç Twitter'da fotoğraf yayınlamadıysanız, bunu okuyun. Aksi takdirde, Twitter fotoğraflarınızdan daha fazla etkileşim sağlamak için bazı yeni ipuçları:
Günümüzün anlarını yarının anılarına çeviriyoruz
Biz tarihçiyiz ve bana göre maddi bir ödül gerekiyor
Sonuçta, tarih kitapları yazan insanlar ödeniyor, öyleyse neden biz yapmamalıyız
Bir fotoğraftaki kişileri etiketleyin - Diğer kullanıcıları etiketlemek sohbeti kolaylaştırır ve daha olası paylaşımda bulunur. En fazla 10 kişiyi etiketleyebilirsiniz (etiketleme, bir tweet'te 140 karakterlik sayıyı etkilemez).
Fotoğrafçılıktan para kazanmak istememekle kendinizi kısa yollarla satmayın
Tek bir tweet'te dört fotoğraf paylaşın - Bu, Twitter'da nispeten yeni bir özelliktir; bu, çoklu fotoğraf yüklemenize ve iPhone'unuzu, Android cihazınızı kullanarak veya Twitter.com'dan doğrudan bir kolaj oluşturmanıza olanak tanır. Bunun çalışabilmesi için en yeni Twitter uygulamasını indirmeniz gerekir.
Patronun bir yerinde başka biri olacak
# 3: Yorumlar ve Paylaşımlar, Beğenileri Aştı
Çoğu şef yemek sever ve çok para kazanırlar
Peki ya golf? Neden iyi bir ameliyat karşılığında iyi bir amatör olursunuz? Bu, fotoğrafçı olmak için büyük nedenlerdir
Yorumlar ve paylaşımlar Facebook'ta beğenileri geçmeye başlıyor ve markaların hayranlarıyla etkileşimde daha iyi hale geldiğini gösteriyor.
Bence gizlice herkes bir fotoğrafçı
Manzara portresi ya da selfie alan herkes en az bir amatördür.Photografi ve böylece fotoğraflar koruma, yaban hayatı, kaplanlar vs
Adobe Digital Index'in 2014 yılının 1. Çeyreğine ait Sosyal İstihbarat Raporuna göre, Facebook yorumları geçen yılın aynı dönemine göre% 16, geçen çeyreğin aynı dönemine göre% 40 arttı. Raporda, sevdiklerin% 82'den (1. çeyrek 2013)% 78'e (1. Çeyrek 2014) gerilediği gösteriliyor.
gibi bir nedeni teşvik etmek için güçlü bir araç olabilir
Bu, yapanlara bir anlatım ve ses sunabilir
Facebook yorum istatistikleri
Kaplanlar yok, örneğin kaplanlar Bir fotoğrafçı olmak için büyük nedenler! Yaratıcı resimlerinizden kendinizi ifade edebilirsiniz !! Tam gün bir fotoğrafçı olacak ve bekleyemiyorum! Teşvikiniz için teşekkür ederim! Bir fotoğrafçı olmak için sabırsızlanıyorum, çünkü fotoğraflarımı kullanarak insanlara ilham vermek ve insanları mutlu etmek istiyorum
Hayranlar Facebook sayfalarında daha çok yorum yapıyor.
Bence fotoğrafçılık farklı şeyleri keşfetmek için harika bir yoldur, çevrenizdeki şey ..
Anahtar Teslim Paket
.
:) Bazen bir fotoğrafçı olduğumu hatırlamak çok güzel
Hayranlardan gelen yorumlar, Beğen seçeneğini tıklamaktan çok daha fazla zaman ve çaba gerektirdiğinden, bu eğilim, pazarlamacıların hayranlarla etkileşim konusunda oldukça meraklı olduklarını göstermektedir. Hayranlar, zaman ayırmak için ilginç sayfalarla gönderilen içeriği bulmalı ve etkileşimlerini düşünmelidir.
Bu liste gerçekten motive olur! Sağol, bu harika ve ilham verici
Fotoğrafçılıkta bir yaşındayım ve bu konudaki yeteneklerinden dolayı minnettarım
Sayfanızda daha fazla yorum görüyorsanız, iyi işlere devam edin! Fakat uyarlamayı bırakmayın. Hayranlarınızın içeriğinizi görmeleri için farklı yollar bulun; gerekiyorsa ücretli postalar aracılığıyla bile.
Senden daha fazla şey almayı umuyoruz
Dirseğinize yunanızı daha yansıtıyor
Facebook, Mart 2013'te yeni yorumlar özelliğini sunduğundan siz ve hayranlarınız sayfanızdaki belirli yorumlara doğrudan yanıt verebiliyor. Bu, ilgili ileti dizilerini birbirine bağlayan bir ileti dizisi oluşturur.
Bu, sürekli büyüdüğünüz harika bir sanat türü ve kendini ifade biçimidir
Yapmanız gereken bir şey ve ayrıca çok eğlenceli
Hayranlarınızdan TÜM yorumları yanıtladığınızdan ve her kullanıcının her yorumunu iki şekilde - kendi ve sayfanız gibi - beğenmekten emin olun. Kullanıcı yalnızca daha fazla yorum teşvik eden benzeri bir bildirim almakla kalmıyor, aynı zamanda Facebook sayfanız hakkında bir "Ticker" öyküsü oluşturacaktır.
Heyaa !!! Wana, benim profesyonelim olarak hv fotoğrafçılıp yapamayacağımı bilirdi
Sami köseliden Ben jst 17 i fotoğrafçılıkla ilgileniyorum wat do u düşünüyorum @Lauren'in önerisi gerekiyorBen büyük soru ama gitmem gerek.Birçok insan profesyonel bir fotoğrafçı olmak istiyor, çünkü fotoğraf sever ve / veya yaşam tarzı harika
# 4: Facebook'ta Cuma Kuralları
Bununla birlikte, çok az kişi buna ve hatta daha az başarılı oluyor.Ama kimse sizi durduramaz! Aileniz ve arkadaşlarınız, "kamera ile adam" olduğunuzu bildiklerinde, doğum günleri, düğünler gibi ailenin ateş etmesi için fırsatlar ortaya çıkıyor
Bir kez Bir müşterinin isteyeceği işin kalitesini sağlayabildiğinizden eminseniz, bir web sitesi alabilir veya yerel bir kağıda reklam verebilirsiniz
Sosyal İstihbarat Raporunda yayınlanan daha fazla araştırma, markaların Facebook kullanıcılarını Cuma günleri hedeflediğini gösteriyor çünkü en yüksek katılım oranları bu gün. Örneğin:
Tam zamanlı fotoğraf çalışması yapmıyorum
Tam zamanlı bir işim var ve ben ve eşim arasında küçük küçük fotoğrafçılık işi olan üç küçük işletme yürütüyoruz
Tüm yorumları% 17'si Cuma günleri gerçekleşir.
Gelirleri yaşayamadık, ancak para ekipman alımı ile yardımcı oluyor
Sevdiklerinizin% 16'sı Cuma günleri gerçekleşir.
On binlerce kişi için bir stüdyoya başlamak ve vitese başlaman gerektiğini düşünmüyorsanız
Payların% 16'sı Cuma günleri gerçekleşiyor.Sunday, günlük istatistiklere göre bir post.facebook katılımı hakkında yorum almak için en muhtemel gün "TGIF" Facebook kullanıcıları arasında bir tema gibi görünüyor
Küçükten evden başlayın, oradan büyütün ve durmayın ..
Key Takeaway Bütün bu konularda şüphe duyduktan sonra, Facebook üzerinde yayınlanacak en iyi gün veya zamanı bulduğunu iddia eden çalışmalar ve istatistikler, kalpten
Bu, burada verdiğiniz müthiş bir yanıt ve tavsiyedir
Gerçekten, hedef kitle ve iş türüne bağlıdır.Ancak, Cuma fenomeni gerçektir
His.He Anne'i paylaştığınız için teşekkürler, insanların mesajlarımı okuduğunu duyduğum için sevindim :) Nazik sözcükleriniz için teşekkür ederim
Hatta "işyerinde olmak istemiyorsanız ne kadar az Facebook'ta olursanız olun" biliyorsunuz
BÜYÜK bir ilham kaynağı ve bana iyi gelmesini sağlayabilir
Bu bulgular birkaç yıl önce yayınlanan Facebook verileriyle uyumlu ve Facebook'taki Mutluluk Endeksinin Cuma günü yükseldiğini gösteriyor
Motokros yarışını yapıyorum ve kendimle "Bu fotoğrafı daha iyi hale getirmek için ne yapabilirim?" Diye düşünüyorum
Ne olursa olsun Işiniz, Facebook yayınlarının Cuma ve Cumartesi boyunca yayınlanmasını planlamayı düşünüyor
Havada daha fazla kir oluşturmak için bir dönüş daha hızlı geçebilir veya bazı stil atabilirim Atlamak için
Yine, bu tüm markalar için "nihai rehber" değil, ancak kesinlikle kullanıcıların Facebook'ta günlük olarak nasıl etkileşime girdiğinin gerçeğini yansıtıyor
Sonuç olarak, bir fotoğrafçı veya bir yarışçı olarak sizi daha iyi hale getirebilir Bir fotoğrafçı olmanın birçok yolu vardır ve bu benim yolumdur
Bu arada, aynı araştırma, videoların Cuma günleri en yüksek katılım oranlarını aldığını gösteriyor.
Fotoğrafçılıkla yaşamak ve paylaşmak harika! Paylaşmak için çok teşekkürler! Sayı 2 "şu an yaşıyor" dır
Hobiler pahalı olabilir. Düzgün şey, yaratıcı iseniz, aşırı miktarda para harcamaksızın bir hobinin tadını çıkarmanızdır. En yeni ve en pahalı ekipman ve aletleri satın almak zorunda değilsiniz. Bunun yerine, onları satın alabilir veya bazı durumlarda kendi yapabilirsin. Bazı hobiler pratik olarak ücretsiz, diğerleri pahalı olabilir, ancak dikkatli olursanız paranızı daha da ileri götürüp hala sevdiğiniz şeyleri yapmanıza izin verebilirsiniz.
Benim için böyle değil
Geçmişte yaşıyorum, bu yüzden tüm anıları fotoğraf yoluyla saklamayı severim.Teşekkür ederim çok teşekkür ederim! Fotoğrafçılıkla ilgilenmek için bana ilham verdi ve tamamen harika! Ateş ederken kendinizi kaybedersiniz ve tüm endişeleriniz ve günlük stres eritilir! Dünyanın en sıradan ya da beklenmedik yerlerde güzelliğinin farkına varmam için bana yardımcı oldu! Yorum yazmaya direndim
Örneğin fotoğraf çekin. Kamera, mercek, film geliştirme maliyetleri nedeniyle oldukça pahalı bir hobi olarak kabul edilmesine rağmen, maliyetleri azaltmanın yolları vardır. Bazı fikirler edinmek için, "Fotoğrafçılığınızdan Para Kazanmanın 10 Yolu" makalesine göz atın.
Son derece iyi yazılmış! Bu gerçekten harika bir yazı
Çok keyif aldım ve beni daha fazla iyileştirmeye teşvik ettim:) Bu çok ilham verici bir yazı
Makale, ödünç alınan teçhizatları kendiniz satın almak yerine kullanmak, fotoğrafları çevrimiçi olarak yayınlamak, bunları geliştirmek için ödeme yapmaktan ve fotoğrafların ücretsiz olduğu yerlerde resim çekmek gibi doğal ışıktan faydalanmak gibi fikirleri tartışıyor.
Artık fotoğrafçılıkta daha iyi yapmak için motive oldum
Thank youuu:) Bunlar büyük nedenlerdir
Sıkı bir bütçeniz olsa bile, her ay kendinizi hobinize harcamak için küçük bir miktar ayırmanız önemlidir. İşyerinde veya çocuklarla uzun bir günün ardından dinlenip keyfini çıkarma şansı verdiği için bir hobi edinmek sağlıklıdır.
Fotoğraf çekmeyi sevdiğinizden.
Gerçekten de bir kamera satın alacak param yok ama telefonumu kullanıyorum ve hala çalışıyor ve fotoğraflarım gerçekten iyi çıktı. Gerçekten bir Fotoğrafçı olmak istiyorum (fotoğraf makinesi için tasarruf etmeye çalışıyorum), çünkü fotoğraflar çekiliş şeklinizi veya bir başkasının nasıl hissettiğini açıklıyor. İnsanları Fotoğraflarım için desteklemeye ve ilham vermek istiyorum ve insanları denemek için esin kaynağı olsun istiyorum. Fotoğrafçılık sevmen gerekmez ama sadece bir gitmek verin. 54 nedenden ötürü okudum şey, bir fotoğraf çektiğiniz zaman sana veya başka insanlara bir anlam ifade ediyor ve ayrıca bir hareket yakaladığınızda ağaçları veya başka şeyleri dünyayı farklı şekilde göreceğini öğrendim
Ellerinizi en son ve en büyük ekipmana bağlamanız ne kadar güzel, kesinlikle bir zorunluluk değil. Hobilerinizi takip etmeye çekinmeyin, onlara ne kadar harcayabileceğiniz konusunda gerçekçi olun.
Genç fotoğrafçılar bugün ilham buluyor, uzmanlık paylaşıyor ve fotoğraflarını önceki kuşaklarda hayal edemediği şekilde geliştiriyorlar. Bu gençlik grubunun çok hızlı bir şekilde nasıl başarılı olduğunu öğrenmek için, 20 yaşın altındaki en yetenekli (ve en çok izlenen) fotoğrafçılardan bazılarıyla konuştık. Hepsinin ortak noktası olsa da, bu kesitin her biri fotoğrafla kendi benzersiz ilişkisine sahiptir.
Bu Play Hakkında Her Şey
Bir kamera bir kamera, ağır ve pahalı bir DSLR'ye ihtiyacınız yok.
On dokuz yaşında Ann, Marie Antoinette'den esinlenerek 17 yaşındayken imajını aldı. Stanford Üniversitesi'ndeki öğrencisi Nike ve America'nın Next Top Model'i tarafından işe alınıp sayısız blog, çevrimiçi zine ve basılı yayınlarda yayınlandı.
Bir meslektaşım yıllar önce sadece telefon kameraları için fotoğraf yarışmalarında birkaç ödül kazandı. Bana web sitesini gösterdi ve bazı görüntülerin çok iyi olduğunu söyledi.
Çünkü O, moda fotoğrafçılığına duyulan tutku, çocukça bir oyun arzusu ile büyüdü. Kendisi ve okul arkadaşları, yerel alışveriş merkezlerine inip giyim ve aksesuar yemlik yapıyor ve daha sonra geçici moda çekimleri düzenliyorlardı. Bazen neşeli, bazen şiirsel görüntüleri nihayetinde Flickr akışına ve sonrasında yollarını bulur.
Sanırım Flickr'da 'keşfedildiğimi söyleyebilirsin,' diyor O. Resimler Flickr'ın" Keşfet "sekmesinde sık sık sonuç verdi ve bu durum birçok trafiğe ve izleyiciye yol açtı." Bugün, Tumblr, Instagram, Facebook, BlogSpot ve tabii ki Flickr'da önemli çalışmalara sahip olan internet üzerinden çalışmalarına devam ediyor. .
Kameram olmadan evden çok nadiren terk ediyorum. Kocam bir canavar yarattığını söyledi. Ayrıca ailemi ve arkadaşlarımı delirtiyorum. Kameramı elimde yoksa yanımda olup bittiğini bilmek istiyorlar. Sadece daha fazlasını paylaşmayı öğrenmek istiyorum.
Genç fotoğrafçılar gerçekten fotoğrafçılığa eğilimlidirler diyor. "Bugünkü teknoloji, aracın demokratikleşmesi için yaptı. Herkesin mükemmel fotoğraf makineleri ve yazılımları vardır ve teknik açıdan çekici görüntüler üretebilir. Hepimiz o mükemmellik odaklı değiliz ve tutum muhtemelen bir zamanlar olduğundan daha rahat "dedi.
Fakat genç fotoğrafçılar hakkında geniş kapsamlı kararlar çıkarmaya karşı uyarıda bulundu. "Bazen aynı görüntü türlerinden bir havuz çekiyorlar" diyor. "Yolculuğa çıkan, genç yaşantıyı, çiçekleri ve Harikalar Diyarlığı'ndaki Alice'i veya efsanevi sürgünleri belgeleyen insanlar var. Bir milyon Ophelia'yı gördüm. Bireysel bir fotoğrafçıya ya da bir işe odaklanmanın önemli olduğunu düşünmüyorum. İlginç olan, Levis ve New York Times gibi şirketler, genç fotoğrafçılar tutuyor çünkü kültürel açıdan bizi önemli görüyorlar ve dikkat etmeye değer. "
Bildiğiniz gibi, yağlı boya bölümünde bir yanlışınız var. Tuvalinizi ayarlayabileceğiniz taşınabilir şövale var, ancak stüdyo şövalyeleri kadar sağlam değiller.
Dallas, TX'ten bu moda fotoğrafçısı, uluslararası moda dergilerinde, bloglarda ve web sitelerinde yayınlandı ve aynı zamanda Seventeen dergisinin 2011 Güzel İnanılmaz yarışmasında beş finalistten biri ve Scholastic Arts and Writing Ödülleri'nde 2012 American Visions madalya kazandı. Stanford Üniversitesi'nde birinci sınıf öğrencisi. Daha fazla bilgi için www.annhe.com.tr adresini ziyaret edin.
Sizler harikasınız! Ben ciddi ve fotoğrafa adamış olmaya başladım sadece. Sen büyük bir yardımsın! Umarım onu ​​yapar, hayır, başaracağım. Sadece çok ilham veriyorsun. Tüm ücretsiz ders kitaplarınız için teşekkür ederiz. Zaten bütçem var, kitaplarımı alacağım! :)
Güzel Sanatlar Cazibe Merkezleri
Ann Hee gibi Romanya'nın Bükreş'teki Felicia Simion da çok genç yaşta hevesle fotoğrafçılıkla dolaştı. Fotoğraf paylaşım siteleri, Simion'u çekici fotoğraflarla tanıştırdı ve kendi görüntülerini oluşturmaya çalışması için ona ilham kaynağı oldu. Karşıdaki sayfada rüya gibi bir sahnenin yaratıcısı olan Simion, on üç yaşındayken DeviantART web sitesini ziyaret eden fotoğrafçılık (ve fotoğraf illüstrasyonu) keşfetti. "Şimdilik [fotoğrafçılıkla] aşık olduğumu hatırlıyorum," diyor 19 yaşındaki. "Hayatımın geri kalanında bunu yapmak istediğimi biliyordum." İlk kamerasını, Canon EOS Rebel XTi'yi satın aldı, çünkü diğer nedenlerin arasında "en sevdiğim [çevrimiçi] fotoğrafçılar arasında popüler oldu" dedi.
Büyüdüğümde bir fotoğrafçı olmak isterim diye karar verdim.
Simion, Facebook, DeviantART ya da kişisel web sitesinde onu izlemek için çok az şey yapıyor ancak çevrimiçi varlığı, onu İnternet standartlarına göre olağanüstü bir başarıya götürdü. Facebook sayfasında 73.000'den fazla beğeni ve 4.500'den fazla yorum bulunuyor. DeviantART sayfaları 2,3 milyon sayfa görüntüleme ve 43.000 yorum elde etti ve Paulo Coelho ve Elizabeth George gibi en çok satan yazarların kitap kapaklarının resim satışına ve BBC, Yahoo, İrlandalı Times'ın çevrimiçi kullanımına ve Diğer haber siteleri. Fotoğraflarıyla kendini destekleyebileceği güne sabırsızlıkla bekliyor. "Her zaman benim için en büyük tutku bu olacak. Komisyonlar ve ödevler almak bana yalnızca stilimi geliştirmeme yardımcı olacaktır. "
Fotoğrafçılık sadece hatıralarımızda değil zihinlerde değil, elimizde de anıları yakalamanın bir yoludur diyebilirim. "Hiç kimse kaybetene kadar sahip olduklarını bilmiyor" diyen bir söz vardır. Fotoğraf çekmek, şu an sahip olduğumuz şeyleri korumanın harika bir yoludur. Onu kaybedersek - bir evcil hayvan ya da insan gibi - bu fotoğraflar her zaman bize onlarla geçirdiğimiz harika anları hatırlatacaktır. Ve o zamanları sonsuza kadar korumak.
Simion "genç" fotoğrafçılığı nasıl görür? "Bence bugünün fotoğrafçılarının alışılmadık olmayan birtakım hedefleri var. Galeri şovları veya para arzusu ile motive değil, ancak paylaşmak isteyen bir sanat sevgisi için yaratmak istiyorlar. Sanatlarının ve deneyimlerinin başkalarına ilham vermesini istiyorlar. "
Fotoğrafın zaten hayallerimdeki kariyerimin bir parçası olduğu gerçeği nedeniyle bana daha fazla ilham kaynağı eklediğini hissettim. Aklımda olan 2 kariyerim var, ancak yine de istediğim biri üzerinde hala karar veremiyorum. yapmak. Gerçekten fotoğrafçılığı severim, çünkü hatıralar insan zihninde kaybolmaya eğilimlidir, ancak yakalanmış olanlar, yaşayabildiğiniz şeylerdir. Bu anıları sadece saklayamazsınız, ayrıca milyonlarca gözün dünyayı gizlediği güzel manzaraların daha iyi bir görünümünü elde edebilirsiniz. Bu gerçekten bana yardımcı oldu ve fotoğraf kariyerim olmazsa, her zaman bir hobi olabilir, değil mi?
Romanya'nın Craiova kentinde doğan bu 19 yaşındaki Bükreş Ulusal Sanat Üniversitesi'nde okuyan bir öğrenci. Yılın Seyahat Fotoğrafçısı, Sony'nin Dünya Fotoğraf Ödülü ve teenagephotographer.com'daki 2013 Genç Fotoğraf Fotoğraf Yarışması da dahil olmak üzere yarışmalarda kazandı veya finalist oldu. Çalışmalarını feliciasimionphotography.com._'de daha fazla gör.
Paylaştığınız için çok teşekkürler! Fotoğrafçılık'ı hep sevmiştim, şimdi kariyerimi yapıyorum! Bu yolculuğa başlamak beni çok heyecanlandırıyor. Blogunuzu okurken beni daha da pompaladılar. Tekrar teşekkürler Juliet
Eugene, OR'den 19 yaşındaki Brendon Burton, büyük, kompozit oluşturan kişidir.
5. sayfadaki Ed grup portresi, gençleri fotoğrafçılıkta yeni bir yaklaşım olarak görüyor
Moda fotoğrafçılığı yapmayı çok seviyorum ve amacım bir ressam olma hayalimdi.
"Genç fotoğrafçılar arasında ortak bir özellik, çevremizdeki dünyada paylaşılan bir perspektif ve öykü anlatımı ve yaşamlarımızın belgelendirilmesi için bir cazibe olduğunu düşünüyorum
Burton, "Sanatın sınırlarını zorlayarak bir topluluk tarafından nasıl paylaşılabileceğini" vurguluyor
Fotoğrafçılık tutkum, etrafıma baktığım zaman doğa gibi hissetmek, her şeyi söylemeye çalışıyorlar, ma taki arkadaşlarıyla fotoğraf yapmaktan bahsediyordum, ma yol arkadaşları ile birlikte bir yolculuğa çıkmaya bayılıyorum; Fotoğraf, romantik şeyler hakkında konuşmak, romantik şeyler hakkında konuşmak, seviyorum, bir fotoğrafçılık için büyük bir his duyuyorum n hala fotoğraf okumaya devam ediyorum, kameram bile yok, sadece bir telefonum var ama aynı zamanda birçoğunun fotoğrafını çekmeyi asla bırakmayacağım Şey, bu dünyanın her bir yerini ziyaret etmek rüyalar görüyorum ve bunu nasıl bir hale getireceğim, fotoğrafçılığa bayıldım o kalp aldı ... n bana fotoğrafçılık felingsine anlatma imkânı verdiği için çok teşekkür ederim ...
Fotoğraf paylaşım siteleri ve uygulamaları, fotoğrafçılığının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasında etkili olmuştur diyor Burton
Hem Flickr hem de Tumblr, çalışmaları için geniş ve hevesli izleyiciler üretti
Başarının anahtarlarını siz tutarsınız. Kanıtlarınız görevinizdedir. Güç seninle olsun ;-)
Açıkça farklı amaçlar için çevrimiçi kaynakları kullanıyor
Flickr ve Facebook'u tek tek sergilemek için kullanırken, "Tumblr neredeyse bir fotoğraf günlüğü gibi, tüm eserlerinizin bir blogunu tutmak için harika bir yoldur" diyor Instagram, mobil fotoğraf olarak kullanılabilmesi açısından çok değerli olduğunu söylüyor Burton: Internet, sanat camiasını "bile bir oyun alanı" haline getirdi ve genç sanatçılar için muazzam fırsatlar sundu
Bu yazıyı okumaktan gerçekten keyif aldım, çünkü beni fotoğrafın içine girmek istediğime ikna etti! Daha önce fark etmediğim halde bir yıldan uzun bir süre fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Güzel yakalanan resimler, anlar, anılar vb. Ile karşılaştığımda hissettiğim duyuları hep sevdim. Bu yolculuğa başlamak için sabırsızlanıyorum. Harika bir deneyim olacak! .. Yaaay! Çok heyecanlıyım !. Bu esnada kendime Akıllı Telefon Fotoğrafı Postası 101 hakkında bilgi vereceğim ve haberim olsun! Bu güzel blog için çok teşekkürler Lauren ve Rob! Siz harikasunuz.
Başarı ve popülaritenin, kimlerin tanıdığı, ne okulda ya da büyük medya pazarlarına girmeleriyle değil, imajlarının vasfı üzerine kurulduğuna inanıyor
** Brendon Burton ** Şimdi, 19 Burton bir çevrimiçi takip programı geliştirdi
Fotoğraf severim, insanlara ne kadar güzel olduklarını göstermek isterim. Ne zaman mutlu olduklarını, üzgünken veya onları mutlu eden şeyleri yaptıklarında onlardan çıkarmak isterken benim için olduğu gibi imajımı almaya bayılırım. Iyi görünümlü ya da değil, sadece alınıp görmek istemiyorum
2011 yılında, Huffington Post, PetaPixel ve MyModernMet.com'daki makalelerde yer alan 365 günlük öz-portre projesiyle buluştu
Halen Eugene, OR'da ikamet ediyor ve orada Oregon Üniversitesi'ne ve fotoğraf ve gazetecilik bölümüne devam ediyor
Sevdim duygular bana ait, bu yüzden bugünlerden itibaren fotoğrafçılık yapmaktan hoşlanıyorum
Www.brendonburton.com.tr adresindeki web sitesini ziyaret edin
Farklı bir Yol Vermek Başlarken Eşi benzeri olmayan Thomas Elisabeth, 18 yaşındaki Max Wolens, Kuzey Dallas, TX, kuralını kanıtlayan istisna olabilir: Fotoğraflarını kişisel bir web sitesinde yayınlarken, Aksine internet kaynaklarının yalnızca sınırlı kullanımını yapar
Ne güzel bir makale! Fotoğrafçılığı da seviyorum.
Bunun yerine, bu genç fotoğrafçı, St Mark Lisesinin fotoğraf programında ihtiyaç duyduğu her şeyi buluyor: "Öğretmenim ve sınıf arkadaşlarımdan aldığım işe güçlü bir şekilde destek oldum, bunun için internete güvenmek zorunda kalmadım," Wolen'in en güçlü görüntülerinden bazıları, stüdyo hala nesne arasındaki zımni neden-sonuç ilişkisi gibi bir kavram etrafında inşa edilmiş can simidi
Paylaşmak istediğim bir hikaye var. 2002'de büyükbabamın uykusu sırasında öldüğüne dair bir işaret yoktu ve ben onu aniden tekrar görmek için hiçbir şansım olmadı. Bu beni hayat hakkında düşündürdü ve ailem için yapabildiğim kadar çok fotoğraf çekmeye çalıştım. Ardından, 4 yıl lat
Şemsiye gölgeli ayçiçeği çekim sayfasındaki çektiği gibi, resimleri dehşet verici biçimde basit, sağlam bir şekilde oluşturulmuş, temiz renklerle donanmış renk damakları ve bazen lezzetli bir mizah çizgisi var
Er, (2006), büyükannem pankreas kanserine yakalanmış ve orada ölmüştü
Ayçiçeği, Öz-Yıkım dizisine aittir; burada, "Ben açıkça hecelenen bir yolla yan yana yerleştirilebilen ortak nesneler arasında nedensel ilişkiler beyin fırtınası ettim
Dersi öğrendim ve son iki ay boyunca hastanedeki her anını yakalamaya çalıştım
Bitkiler ve güneş ışığı ve suya olan ihtiyaçları hemen akla geldi
Ancak, perişan olsa bile belleği kurtarmak için doğru bir şey yaptım sandım
"_ ** Max Wolens ** Kuzey Dallas, TX, Wolens'de 18 yaşındaki bir lise kıdemli biri Teksas'ın ilk on lisesi öğrencisinden biri olarak iki kez onurlandırıldı
O zamandan bu yana fotoğrafçılık çok daha ciddi görünüyor
Eyalet Fotoğrafçılık Eğitmenleri Birliği tarafından
Fotoğrafçılık çok ilginç
Adobe'nin Teen Photo International Yarışmasında Birincilik Alanı da dahil olmak üzere 40'ın üzerinde fotoğraf ödülü kazandı
Fotoğrafçılık birçok insanın d yüzüne bir gülümseme verebilir, geçen yıl bir kez (2015) biz fotoğrafçılık için dışarı çıktı, woooooooow insanlara bayılıyor, bizi tutarken, yürüyor ve kamera ile yakalamayı gördüklerinde mutlu ediyorlar
Çalışmalarının birçoğunu web sitesinde bulabilirsiniz maxwolensphoto.com._Natural selectionAlex BerrymanAlex Berryman, İngiltere'nin Hampshire eyaletindeki Fleet'teki A-Level öğrencisi, 16 yaşındaki A-Level öğrencisi, vahşi yaşam fotoğrafçılığı konusunda uzmanlaşmış ve göstermek için ödüllerle dolu bir dolaba sahiptir
Eller
onun için
Bazı insanlar orada iş yapmak için bizi aramış bile
"Boş zamanımı, başkalarıyla paylaşmak için elimden gelen en iyi görüntüleri elde etmeye ve bunları kullanmaya çalışırken boş zamanımın büyük çoğunluğunu kendim yapacağım" diyor fotoğrafçı, altındaki yeni nesil şarkıyı yakaladı
Örneğin: (saf su satıcısı, et satıcısı, madeni para satıcı, iş adamı ve kadın ........
Bu yoğun paylaşma arzusu Kâr değil, görüntülerinden Berryman'ın birçok nesli ile ortak olduğu bir şey var
vb.) Ben bir fotoğrafmışım.Makine için teşekkür ederim.Bana bana mükemmel fikirler verdi.Bu listeyi çok seviyorum! Nihayetinde bir kamera satın almak için her zamankinden çok daha ikna oldum, oraya gidip anları ve güzelliği yakalamayı sabırsızlıkla bekliyorum .
Berryman'ın kendine özgü özelliklerinden biri "fotoğrafçılık kariyer merakından çok bir hobi olarak görülüyor
İlham için teşekkürler! Kabul ediyorum, bu yüzden bana okulda neden yardım ettiğini göstermek için yardım etti
Sanırım, sanayicinin öngörülemezliğinin bir nedeni de, aynı zamanda ücretli fotoğraf alanlarının çok rekabetçi görüldüğünden "düşünüyor," diyor
Bu kariyerini gerçekten seviyorum ve kariyerim için kız kardeşimin fotoğraflarını çekmeye başladım ..
Genç fotoğrafçılar aynı zamanda kuralları ve deneyleri bozmak için çok istekli, "dedi şüphesiz ki Benzersiz imgelerle sonuçlanıyor "diyor
..
Yakında kendi web sitesine yükleneceğini umduğumuz olağan dışı balık yemi portre serisini
benim için oldukça basit ..
Onlarda, genellikle daha gerçekçi olarak canlandırılan canlıların çarpıcı soyut tasvirleri için kuşları doğrudan alttan vuruyor
.ya sadece onu sevmeli! Kesinlikle bayıldım! Yazarken de seni seviyorum! Bir soru ..
Onları paylaşma imkânından dolayı minnettar ve doğadan yönlendirilmiş bir fotoğraf paylaşım web sitesinden kingfishers'ı çekme ipuçları şeklinde aldığı yardım için teşekkür eder
Bu ne yazdı? Uzun Mesaj olsa da, Ama kısaca anlatılmış olmalı, noktaya gelin.Gerçekten "herkes fotoğrafa girmeli" derdi
** _ Alex Berryman _ ** Bu 16 yaşındaki Fleet, Hampshire, İngiltere, 12 yaşındayken vahşi hayat, kuşlar ve böceklere odaklanarak ateş etmeye başladı
Kalp ve profesyonelce .
Kredisine yaptığı düzinelerce fotoğraf ödülü arasında, Londra Zooloji Topluluğu tarafından Yılın Genç Fotoğrafçısı (2013) olarak adlandırılmasından gurur duyuyor
Her ikisinde de yaşıyorum .
Şu yoldaki vahşi yaşamını ve manzaralarını daha fazla görün
:) Teşekkürler Paylaşım
Serbest fotoğrafçılık işlerini çevrimiçi olarak bulmak, yazma veya grafik tasarım işleri bulmaktan daha zorlayıcı görünebilir. Ancak doğru iş arama stratejisi ile şaşırtıcı işler bulabilirsiniz. Kilit, en iyi fırsatları nereden bulacağınızı bilmenizdir; böylece, amaçsızca arama yaparak vakit harcamak yerine bunlarla ilgilenebilirsiniz. Aşağıda, kolaylıkla sindirilebilen kategorilere bölünmüş fotoğraf gösterileri bulmak için 36 farklı yer bulacaksınız.
Yazınızı devam ettirin web siteniz harika! Bu listeyi seviyorum, tamamen neden w / Fotoğrafçılık aşkına düştüğümü anlatıyor
Özellikle dikkatimi çektiğim, sosyal medyayla paylaştığım pics sayısı, katılım ve aldığım sorular, gerçekleşen etkileşim ve konuşmalar
1. Adım: Serbest Meslek Kurullarını Sık Ziyaret Edin
Ben de amatörüm fakat çok fazla insanım var ve sunabileceğim birazcık uzmanlık bile başkasına yardım edebiliyor
Serbest meslek panolarıyla, sözleşme işleri konusunda uzmanlaşmış bir duruş elde edersiniz. Konumla filtrelemek için nadiren bir yol olduğu için bunlar sanal fotoğrafçı için iyi çalışıyor. Dolayısıyla, aramanızı çevrimiçi fırsatlara odaklanmak istiyorsanız, bu başlamak için bir yer.
Ve sonra terapi de var
Fotoğraf çekmek çok terapötik
İlgili: İthalatçı Sendromunun Başarısızlığına Katlanmak Vermeyin
Tek kulağımdaki fave caz melodilerimle kulaklıklarımı tek başıma soğutmak için bir randevum var ve ben tamamen dışarı çıkıp ateş ediyorum
Bunun için teşekkürler
Spotlight: Journalism İş İlanları
Ben öğrendiğimden beri bu sitede öğrendiklerim metion için çok fazla wit temas geldi
U çocuklar bu medyayla kaderleri yönetmeye / yönlendirmeye yardımcı oluyorlar
GazetecilikEkran Siteleri
U bu gece benimle sadece yardım etti
Bence bir zamanlar ihtiyaç duyduğum D güvenini kazanıyorum
Bildiğiniz gibi, fotokululuşculuk fotoğrafın özel bir özelliğidir. Bu kariyerde büyümek için, haberle ilgili güçlü bir portföy oluşturmanız gerekiyor. Gazetecilik İşleri bunu çok daha kolaylaştırır.
Fotoğrafçılık bir LifeStyle ..
ayrılmış sanatçının girmesi gerekiyor Tanrı korusun P.Chi benim adımın anton am from india ben bir fotoğrafçı seviyorum fotoğrafçılık
Nasıl çalışır:
Gerçekten şaşırtıcı ve güzel çok eğlenceli ve teşekkür ederim keyifleriniz için olağanüstü bir makale, ilham verici kelimeleriniz için çok teşekkür ederim.Sadece fotoğrafa girdiniz ve tüm 54 nedenden dolayı katılıyorum
Kanada'dan profesyonel bir fotoğrafçıyım
Sitedeki bir hesap için kaydolun, daha sonra sonuçları daraltmak için fotoğraf sorgularını kullanın.
Listen üzerine tökezledim ve ilginç olduğunu düşündüm
Sitenin bir üyesi olarak, size en fazla dikkat çeken işleri kaydedebilirsiniz. İş arama görevine girdiğimde, bunun gibi özellikler çok işleri kolaylaştırdı. Akşamın bir kısmını iş aramak için harcardım, sonra ertesi sabah onlara uygulayacağım.
Söylediğin tek şey tamamen katılmıyorum bir şey hariç gerçek
Bir zamanlar sizinle birlikte olan rehberi bulmak isterseniz onlara başvurun. Bu kadar kolay.
Diyorsun ki: "Bir fotoğrafçı olmak sadece fotoğrafçılığı gerçekten sevdiğiniz anlamına geliyor" Tamamen değil
İlave Serbest Çalışma Kurulları:


Üzgünüm
Fotoğrafçı bir meslektir
Saat Başına İnsanlar: Serbest mesleklerin seçkin bir iş kurma panosu
Çekiçle çiviyi bir duvara koymak, sizi bir ev üreticisi yapmaz
Fotoğrafçılık İşi Alın: Devlet tarafından kategorize edilen işlerin küratörlüğünde bir listesi
Bir yara üzerine alçı koymak, sizi doktor yapmaz
FlexJobs: Dünyanın her yerinden telekomünikasyon işleri bulma
Kendinize bir fotoğrafçı diyorsanız, bunu profesyonelce yapıyorsunuz, ondan para kazanıyorsunuz ya da hayatınızın büyük bir kısmı ona adıyor
Freelance Photographer Jobs: Web'den seçilmiş fırsatları araştırın
İyi işlerinizi koruyun.Marc Çok teşekkür ederim
Gazetecilik İşleri: Fotoğraf gazeteciliğine girmek istersen, buraya göz at
Yazdığınız her kelimeyi severdim
Fotoğrafçılık İşi Online: Fotoğraflarınızı gönderin ve ücretli olun
Yazıda sakla
İş: Odesk ve Elance, bu serbest iş platformunu oluşturmak için güçlerini birleştirdi
Fotoğrafta hayat var mı diye düşünüyorsun Gerçekten çok teşekkürler bana ilham verdi, ben de sadece 12º'im
Photographers.co.uk: Fotoğrafçılar arayan yerel işverenlerle bağlantı kurun
İsteğe Bağlı Genel İş Panoları: Canavar: Freelance fotoğrafçılık işlerinin sayısını bulun LinkedIn: Başarınızı sürdürebilmeniz için harika LinkedIn profilinizi birleştirinCraigslist: Yerel eserlerinizi kullanarak Kariyer ve İşleri keşfedin .Reklamlar: Cehennemden Müşteriyi Kaçının, Good'un'ları çekin Serbest
Serbest çalışan: Becerilerini gösterin ve projeleri kazanın
Doğru konuyu açmanız, doğru yönde ilerlemeye başlamanız gereken şey
Sanal Meslekler: Tek bir yerde telecommute fırsatları
İş arama işlemlerinizi düzenli olarak devam ettirin, böylece bir müşteriye asla fazla bağımlı kalmazsınız
Serbest Fotoğraf İşleri: Mevcut işlerle dolu başka bir kürlenmiş site
Serbest görüşe çok fazla zaman ayırmadığımdan emin olmak için zamanlı izleme kullanıyorum.Görseller bulmak için favori stratejiniz var mı? En iyi yerlerinizle aşağıda yorum yapın!
Guru: İşinizi sergileyin, projelerinizi ayarlayın ve büyük işverenlerle bağlantı kurun
Fiverr: Becerinizi listeleyin ve para kazanma aşamasında bir proje portföyü oluşturun
Photography Jobs Finder: İş arama ve özgeçmiş yükle
CareDesigner: Özgeçmişinizi ekleyin ve uygulamalar göndermeden fırsat bul
Güler yüzlü: Bu iş ilanında diğer serbest fotoğrafçıları dövün
Derleyiciler: Hayallerinizi süslemek için araçlarını, görüşlerini ve bağlantılarını kullanın
Cruise Ship Jobs: Seyahat fotoğrafçılığı yapmaya başlamak ister misiniz? Bir gemi gemisinde iş bul
Fotoğrafçılık İş Merkezi: Fotoğrafçılık istihdamı için mükemmel fırsatlar bulun
Creative Loft: Her gün listelenen yüzlerce fotoğraf işleri
ınır Çok İşe Alınır: Fotoğrafçılık işlerini tanımla ve yeni fırsatlar için uyarılar almalısınUS
2. Adım: Fotoğrafçılar Gereksinim Eden Şirketlerle İlişkiler Oluşturun
jobs: ABD Ulusal İş Borsası'nda yüzlerce liste varGlassdoor: İş aramaya ve işe bakmaya bakma CompanyRelated:
Serbest fotoğrafçılık işlerini bulmak için eğlencenin bir başka yolu, tek tek şirket web siteleri aracılığıyla yapılır. Bazıları gönüllü aramaya devam ederken diğerleri çok deneyim gerektirir. Orada fırsatlarını tanıtan başka web siteleri var. Aramanızla yaratıcı olmanız ve birlikte çalışmayı sevdiğiniz şirketlere proaktif biçimde ulaşmaktan korkmayın. Herhangi bir iş başvurusunda olduğu gibi, adım ve portföyünüzün marka ve içeriğine çok uygun olduğundan emin olun, böylece nereye gireceğinizi ve ne katkıda bulunabileceğinizi öğrenebilirsiniz.
Dating Headshots: Online dating profilleri için stüdyolarınızda resim çekin
Fotoğrafçılık İş Bulduğunuz Yerinizi Tanıtın! Fotoğrafçılık kariyeri, herhangi bir endüstri gibi, birkaç farklı yoldan geçebilir
Airbnb: Kiralanabilir evler için benzersiz yollarla evleri yakalayın
Job.com: Yerel serbest fotoğrafçılık bulun İşleriS
Obeo: Sanal gayrimenkul turları için fotoğraf çekmek için becerilerini kullan
Web sitesine kaydolun ve özgeçmişinizi yükleyin. Bu, her gün birkaç farklı iş başvurusunda bulunmayı kolaylaştıracaktır. Bir kez kaydolduktan sonra, aramaya başlamanın zamanı geldi.
İstiridye: Yakındaki otelleri gezin ve onları kapsamlı bir şekilde fotoğraf edin
Arama sorgunuzu yazın. İş başlığında olacak kelimeleri aramak istediğiniz gibi: Fotoğraf, Fotoğraf Editörü, Fotoğraf
National Geographic: foto muhabirleri için mükemmel bir fırsat
Aramayı yaptıktan sonra, sonuçları ek filtrelerle (ör. Maaş tahmini, iş türü, yer, şirket) daraltabilirsiniz.
ABD Deniz Kuvvetleri: Fotoğrafçılar için Donanma olaylarını yakalamalarını bekliyorlar.
Aslında gerçekten yumuşak bir noktadaydım. Giriş seviyesindeki pozisyonlardan sözleşmelere, tam zamanlı fotoğrafçılık pozisyonlarına kadar her şeyi bulacaksınız.
Yurt dışına çıkın: Burada çalışarak seyahat fotoğrafçılığına girin
Bunlar, uzmanlık eğitimi almamış olsalar bile iş aramanızda çok karlı olabilir.
Şimdi Uykuya Dalıyorum: Kederli ebeveynlerle anları yakalamak için gönüllü olmak
3. Adım: Genel Çevrimiçi İş Panolarında Arama
Ve belki daha geleneksel bir fotoğrafçılık kariyerinin tadına varırsınız.
Fotoğrafçılık kariyeri portföyünüzün keşfedilmesine her zaman başlamaz; ancak güncel portföy her zaman bakıma değer. Bazen bu kurullarda serbest işler vardır, başka zamanlarda işverenleri bir müteahhit olarak çalıştırmaya ikna edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: