24 Kasım 2009 Salı

Fotoğraf Teknikleri

Fotoğraf Teknikleri

Mike Robinson tarafından Akı albumen Baskı için 21 Easy Steps
Nasıl fotoğraf yazdırmak için yumurta akı kullanacağınızı öğrenin.

3D Fotoğraf
Nasıl almak görmek, bilgi ve proje 3 boyutlu fotoğrafları. Bilgileri görüntüleme teknikleri, fotoğraf, projeksiyon alma, ve daha fazlası.

Alternatif Fotoğraf Süreci SSS
Bu yazı acemi için alternatif fotoğraf süreçlerin alan üzerindedir.

Amatör Fotoğraf Bilim Sayfa - Bjorn Burton
Bu site zor Formüller ve fotoğraf fizik gibi fotoğraf verileri bulmak için odaklanmaktadır.

Amatör Fotoğrafçılık
Aydınlatma ve film, aksesuarlar Basit temelleri hakkında bilgi ve daha fazlası.

Amatör Fotoğrafçılık
Çeşitli fotoğraflar kim aynı şeyi görme yorgun farklı amatör fotoğrafçılar tarafından çekilmiştir.

AndyArt - Photoshop İpuçları
Sitedeki tüm ipuçlarını bir test listesi metni açıklaması her ucunun küçük resim, ve en yaygın ilgili sorular listeleri bir SSS sayfası.

Diyafram: Fotoğraf İpuçları ve Değerlendirmeler
Ana Kristoffer J. Buquet, serbest fotoğrafçının. Read fotoğraf ne onun görünümü ve göz bazı fotoğraflar üzerinden.

Art Wolfe Tech İpuçları
Açık hava fotoğrafçılığı için bazı ipuçları. Kaçınarak parlama, bir silüet oluştururken, sıkı portre, ve daha fazlası.

Bengt's Photo Sayfa
Otuz makaleleri burada bulabilirsiniz. Bazı birini şunlardır: Özel Efektler, Renk Tercümanlık, Streak Uygulamalar ve Panjur Test.

Temel Fotoğraf Kılavuzu
Okumak çekim hızı, diyafram, alan derinliği, ve daha fazlası.

Yeni Başlayanlar Kılavuzu Geniş Format
Sorular ve büyük biçimi hakkında cevaplar. Ne büyük biçimi, ne büyük bir format kamera, ve daha fazlası.

Siyah ve Beyaz Kağıt Zone - B & W için bir rehber Fotoğraf Kağıdı
Çeşitli fotoğraf kağıtları aralığı, paketleme, depolama ile ilgili ayrıntılar, işaretleme açıklanan, emülsiyon numarası, kağıt tasarımı, maksimum yoğunluk, yoğunluk eğrileri, ve daha fazlası.

Bob Velkov's Photo Sayfa
Burada Filtre bilgiler bulabilirsiniz Minolta SSS, Lens Testler, ipuçları ve fotoğraf için öneriler, fotoğraf bir galeri, ve daha fazlası.

Brownie Kamera Sayfa
Bu site listeleri ve Kodak Brownie kameralar açıklamaları, Kodak rulo film, Kodak, Brownie Shooter ve fotoğrafların bir galeri tamamen tarihin geçmişi içerir.

Bruce Barrett (Photography)
Bu site Geniş Formatlı fotoğrafçılık hakkında bilgiler içeren, kiralama ekipman üzerine Pinhole fotoğraf, bilgi, film satın alma, film yükleme, ve daha fazlası.

Kamera İncelemeleri - Fotoğraf & Kamera Ekipmanları Değerlendirmeler
Bir site profesyonel ve amatör fotoğrafçılar kameralar, objektifler ve diğer eşyaları değerlendirme paylaşabilirsiniz.

Canon DV Sayfa
Bu site Canon optura ve Canon XL1 ilgili bilgiler içermektedir. Burada ürün bilgileri, aksesuar ve daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Craig Yuill's Photography Sayfa
En son kamera incelemeleri, değerlendirmeleri objektif ve daha göz atın.

Dijital Fotomontaj oluşturma
"Kendiniz veya bir arkadaşa bir fotomontaj ister misin?" Boya ve görüntü işleme yazılımı sahte fotoğraflar üretmek için kullanılabilir. Yeni bir resim, Farklı görüntüler parçaları birleştirin projeksiyonlar uygulanmaktadır ve sayısal modeller Hollywood özel efektler yaratmak için gölgelendirme.

Ctein's Online Gallery
Bu size boya transferi baskılar hakkında bilgi alabilirsiniz sitede gezinmek kolay Ctein çalışmalarının görüntülemek örnekleri, ve daha fazlası.

Dan's Hangout - Dan's Photo sayfalar - Seyahat ve Açık Fotoğrafçılık İpuçları
Ipuçları yönetmek fotoğraf ve aileniz, ne zaman, çekim teknikleri iyi yerler, ve daha bulmak.

Karanlık Oda
Bu site Adobe Photoshop ile ilgili bilgiler içermektedir. Önce ve nasıl yapıldığı hakkında bilgi birlikte Photoshop kullandıktan sonra fotoğrafları bulun.

David Baldwin's Night Photography Sayfa
David Baldwin's Night Fotoğraf sayfada, gece fotoğrafçılığı yeni başlayanlar için bilgi bulabilirsiniz gece manzara ve bina fotoğrafları bulmak ve diğer sitelere bağlantılar bulabilirsiniz. Üzerlerine tıklayın büyük halini görmek için. Yükleme sürelerini verilmiştir.

Dijital Görüntü İşleme
Bu sitede size çalışma örnekleri dijital görüntü manipülasyonu kullanarak görebilirsiniz. Bir simge tıklayın daha fazla resim görmek için.

Eastman Kodak Company
Bu sitede bazı seçim vardır: Dijital Fotoğrafçılık, Fotoğrafçılık, What's Hot, What's New ve daha fazlası. Kılavuzu daha iyi fotoğraflar çekmek için film, ışık, objektifler, pozlama ve daha seçimi hakkında bilgi bulunmaktadır.

Elektronik Fotoğraf-Imaging depremin de
"Eğer dijital görüntüleme tüm yönleriyle - dijital kameralar, tarayıcılar, yazıcılar ve görüntü manipülasyonu da dahil olmak üzere ilgili bağımsız bilgi istiyorum - sizi doğru yere geldiniz."

Eliadis Arkeolojik Fotoğraf Yunanistan
Bu site, siyah ve beyaz fotoğraf, renkli fotoğraf, makale, ikonlar, sikkeler ve daha fazlası. Görüntüleri indirmek için kullanılabilir.

Family Fotoğraf Tarihçisi
Bir web sitesi düzenlemenize ve fotoğraflarınızı korumak yardımcı olmaya adamıştır. Karmaşasını sona erdirilmesi ipuçları, haftalık koruma sınıfları Üyelik konusunda kitap ve dergilerin bazı görüşleri, baskı okumak veya ücretsiz bir soyağacı şeması indirebilirsiniz.

Kombinasyonları Black & White Film ve Geliştirici için SSS Listesi
Bu site ve geliştirici kombinasyonlar listesini Phil Herring film çeşitli tarafından yapılmaktadır sahiptir. AGFA, Fuji gelen listede filmi Bul, Ilford, Kodak ve Konica.

Sıkça Sorulan Sorular Uçurtma on-Skyshots tarafından hava fotoğrafçılığı Tabanlı
Sorulara cevaplar gibi: Nasıl sen fotoğraflarını çekmek ne biliyor musun, eğer rüzgar uçurtma, ne kadar yakıt balon taşımak demek, altında ve daha düşer ne olur.

ÖZELLİK: 3D Stereo Pairs
Üç önemli alanda ışını oluşturma hakkında bilgi edinmek için 3D görüntü takip kompozisyon, 3D kamera teknikleri, ve montaj ve görüntüleme.

Güzel Sanatlar Panoramik Görüntüler
Kameralar, tarih dahil panoramik fotoğraf özelliklerini bilgiler ve galeri.

Odak Photography Doğum
Konular şunlardır: Big Picture, Kamera Temel, Kompozisyon, Tarih, ve daha fazlası.

Fodor's Focus Fotoğraf üzerinde
Nasıl bir profesyonel gibi seyahat fotoğraf çekmek öğrenin. Seyahat fotoğrafçılığın her alanında 10 kolay fotoğraflar ile ipuçlarını takip ile kılavuzunun tamamını okuyun.

FotoInfo, Fotoğraf's Unofficial Web Sayfası
Fotoğrafik bilgiler çok geniş koleksiyon, yer fotoğrafçılık ve görüntü ihtiyacınız olan bilgileri bulabilirsiniz.

Gary Auerbach Fotoğraf
Sen, İncelemeler ve Sanal Galeri seçimleri okunur Platin Baskı hakkında makaleler okuyabilirsiniz: Platin Portre, Manzara Platin Cityscapes ve kutupsal Görüntü Transferleri.

George Lepp: Doğa Fotoğraf
George Lepp doğa fotoğrafçılığı, açık, yaban hayatı ve dijital fotoğrafçılık, teknoloji uçları, fotoğrafik donanımlar değerlendirmeleri ve manzaraları sunmaktadır.

Tarz Renkli Kodaks
Bu sitede, fotoğraf ve Vanity Kodaks, Bantam Özel Kodak Ensemble, çok daha fazla kamera ve fotoğraf makinesi diğer sitelere bağlantılar bilgi bulabilirsiniz.

Fotoğrafik bir terimler sözlüğü
Bu, hem öğrenci ve öğretmen için A Z. A veryhelpful sitesinden Fotoğraf terimlerin bir sayfası.

Graflex Organizasyon: Geniş Format Fotoğraf Grafik hızı ve
Bu organizasyon kullanımı ve Graflex Grafik ve klasik ve büyük formatın kameralar Speed korunması teşvik adamıştır. Bir soru ve ilk kez kullananlar, klasik fotoğraf makinelerinde makaleleri cevap bölümünde, ve genel olarak geniş format fotoğraf, ve daha fazla bilgi.

Great Plains Kite Aerial Photography anasayfa
Eğer bir mesafeden bir nesne hakkında bilgi toplamak gerekirse, uçurtma hava fotoğrafçılığı kullanın. Ne olduğunu bulun tüm burada.

Gum bikromat Fotoğraf
Gum bikromat görüntüler, ilerleme, tarih son sergiler, iş, ve daha fazlası.

Yüksek Amatör Fotoğrafçılar için Flash Fotoğraf Hız
Hızlı ses daha tersledi havlu hamlenin ucu mu? Burada cevap bulun. Ayrıca, ses, photogate ve iletişim, tüm ilgili fotoğraf çekebilmek buradan gereken tüm bilgileri bulmak için tetikler tetikler.

Nasıl Fake Fotoğraflar Ghosts Oluşturma
Great Site! Find out ne kadar kolay olduğunu da göz gibi onlar hayaletleri olabilir sırasında X-Files müzik dinlerken fotoğraf almaktır.

Görüntü mükemmel
Bilgisayar fotoğraf manipülasyon ve dijital fotoğraf sanatlar bir site. Konuda ücretsiz ders Teklifler (tam inceleme zamanda), ürün ve kitap değerlendirmeleri mevcut değil. Yeni başlayanlar için iyi. (Not: bu sitenin arka plan rengi gözlerini zor olabilir. Olarak girdiğiniz bunu değiştirmek emin olun.)

Görünmez Işık - Andy Finney tarafından Kızılötesi Fotoğraflar
Burada, Kızılötesi fotoğraf hakkında teknik bilgi bulabilirsiniz Kızılötesi fotoğraf ve daha geniş bir seçim görüntüleyebilirsiniz.

Jim Cheetham - Uçurtma - Gece Uçan - Fotoğraf
Bu sitede sizin LED fotoğraf çekimi hakkında bilgi bulabilirsiniz-uçurtmaları yaktı. Ayrıca, çoklu döngüler, açılış spin ve daha fazla kalkış görüntülerini ile galerileri bulacaksınız.

Josh Wand's Ana Sayfa
Bu sitede size, Toplu Loading konu için bir SSS bölümü bulabilirsiniz ekipman kullanılan bilgi ve galeride resimleri görmek. Üzerlerine tıklayın büyük halini görmek için.

Kirlian Photography
Online kılavuzları, nasıl altında 30 $ için kendi Kirlian fotoğraf makinesi yapmak öğrenmek, SSS Kirlain fotoğraf, bir Kirlian fotoğraf galerisi ve daha fazlasını gör.

Kite Aerial Photography
Uçurtma hava fotoğrafçılığı hakkında bilgi edinin, için "hava göz" dergisi abone ve daha fazla bilgi bulabilirsiniz hava fotoğrafları görüntüleyin.

Bir Geniş Formatlı Anasayfa
Bu site büyük format fotoğraf hakkında bilgi vardır - Ekipmanları, yaygın hatalardan, teknik konular ve daha fazla ihtiyacı vardı. Grafik ama bol bilgi değil bir çok.

Geniş format fotoğraf Üst Seviye
Soru-cevap forumu bir geniş format ana ilişkili.

Louie's Photography Sayfa
Burada üçayak bilgi bulabilirsiniz, çeşitli fotoğraf ve diğer fotoğrafçılık sitelerine bağlantılar. Fotoğraf yüklemek için yavaş.

Massive Dev Liste
Çok yararlı siyah beyaz film gelişim grafiği. Seçin bir film yazın ve "görüntü verileri. 35 mm filmleri Temelde için.

Orta Format Kameralar Kütüphane Sayfa
Yerel orta format fotoğrafçılık hakkında bilgi Ton, orta format kamera sınıflandırmalar ve notlar, orta format kamera incelemeleri ve daha fazlası.

Orta Format Digest
Bir soru-cevap forumu, nasıl bir e-posta, nasıl bir soru sormak için, sindirimi ve daha fazla olarak forumun almak için talimatlar.

Mike Ware's Alternative Photography Anasayfa
Pratik talimatlar, teknik konular, tarihsel denemeler ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Monitor Gamma
Bu site, "Neden bazı görüntüler görüntüleri Görünüm Koyu musunuz bilgilendirici bir makale başlıklı mi?" Site Monitör Gamma açıklar.

Gece fotoğrafçılığı
Sen Mark Webster tarafından gece denize fotoğraf çekmeye hakkında bilgi bulabilirsiniz bu sayfada.

Gece Fotoğraf: Bir Fotoğrafçı Kılavuzu Çekim için Dark
Burada, "Gece Fotoğraf satın alınabilir bir kitap hakkında bilgi bulabilirsiniz." Ayrıca Dan Norris tarafından, Dan Norris tarafından bir makale "bir kuyruklu yıldız yakalama" ve devamı iki gece fotoğraf görüntüleri bulabilirsiniz.

Nocturnes Web Sitesi
Burada gece fotoğrafçılık hakkında bilgi bulabilirsiniz. Okumak makaleler, ipuçları, ipuçları ve ipuçları, galeri görünümünde fotoğraflar, ve daha fazlası. Site yüklemek için yavaş.

Resmi Un-Resmi PhotoCD Bilgileri
Fotoğraf CD'si hakkında sorularınız mı var tarar? Bu siteyi ziyaret ne Photo CD, misiniz Kodak fotoğraf CD'ler Macintosh ya da PC, slaytlar karşı negatif ve daha tarayabilir gibi soruların yanıtlarını bulmak için.

Okuyuki's Stereo Fotoğraf Galerisi
Nasıl stereo fotoğraf görmek için, öğrenin, bazı hava fotoğrafları, manzara, çiçek, havai fişek görmek ve daha fazlası.

Online Alan derinliği Plotter çerçeveleri ile
Gerekli bilgileri girin ve belirli bir objektif için önde ve saha karşı mesafe arka derinliklerinde bir arsa almak.

Online Fotoğraf
Bu sitede gezinmek kolay hedefi ilham ve insanların heyecanını bilgi ve görüntüler sunacak olan Eat, nefes ve Uyku fotoğraf. Makaleleri okumak, görüntülemek resimler ve çok daha fazlası.

Panavision
Burada fotoğraf makineleri hakkında bilgi bulabilirsiniz, filtreler, lensler, Panavision yeni ürünler, üretimler ve daha fazla fotoğraf galerisi bir bakın.

Panoramik Görüntüleme Dosyası
Panoramik görüntüleme astar, kameralar, deney hakkında bilgi panoramik fotoğrafçılık dünyasında bir rehberli tur ve daha fazlası.

Fotoğraf SSS ve Belgeler
Bu site, filtreler, formüller, objektif test, fotoğraf CD'si, Yazılım Kameralar, karanlık oda, deneyler, film hakkında bilgi içeren diğer fotoğrafçılık sitelerine bağlantılar ve daha fazlası.

Photo-Seminerler
Free 'Satır' fotoğrafçılık seminerler Açık. Fotoğraf seminer ve atölye çalışmaları uzman bir fakülte tarafından. Görüntü için ücretsiz seri ilanlar yapıcılar. Ün ve görüntünün Fotoğraf salonu yapım teknikleri. Fotoğrafçılık bilgi ve yenilik büyük kaynak.

Photo-Tech Kamera Servis
Bu sitede gezinmek kolay bazı seçim vardır: ay Bizim ucu, Fix It Yourself, E-posta tahmin, Teknik Yardım ve çok daha fazlası.

Photo.Net
Fotoğrafçılığa yeni başlayanlar için mükemmel bir site. Ekipman eleştiri, ip uçları ve geleneksel ve dijital fotoğraf işleme ve tavsiyeler. Highly recommended.

Fotoğraf
Bu sitede fotoğraf üzerinde film, teknikleri, sunumlar ve çok daha fazla geliştirmekten ton bilgi vardır.

Fotoğrafçılık Havai Fişek
Tripodlar gelen havai fişek çekim için Faydalı tavsiyeler, kablolu yayın, objektif, ne kullanmak ve daha fazlası. Bu bilgi California Fotoğrafçı "adresinden bülteni excerpted.

Photography - Alex Yu
Bu site bir Fotoğraf Galerisi, fotoğrafçılık üzerine makaleler içeren, fotoğraf ipuçları, ekipman hakkında bilgi, dijital görüntüleme, ve daha fazlası.

Fotoğraf Merkezi
Filmin bir bölümü siyah beyaz fotoğraf çekmek için bir rehber geliştirme, baskı ve kızılötesi fotoğraf.

Fotoğrafçılık İpuçları
Fotoğraf zaman seyahat alma hakkında bilgi bulabilirsiniz. Bu sitedeki bazı seçimleri ne almak, yolda, sizin donanımları ve daha fazla tutmak hangi değil.

PhotoSecrets İpuçları
Başlangıç, orta, ve nasıl fotoğraf iyileştirmek için gelişmiş ipuçları.

Photoshop Profesyonel keyif ve hileci
Nasıl gölge, 3-boyutlu nesneler, düzensiz Multicolor gradyanlar ve daha oluşturulacağını öğrenin.

Polaroid Anasayfa
Bu sitedeki bazı seçimler Tıbbi Görüntüleme, Eğitim, Ürünler, Yaratıcı kullanır, Polaroid İş, istihdam olanakları ve daha altındadır.

Profesyonel Destek Ürünler: Studio
Bu site, fotoğraf ve stüdyo daha güvenli daha iyi yapmak için ipuçları içerir. Ayrıca fotoğraf oturumları görüntüleyebilir ve bulmak neden ve nasıl yapıldı, fotoğraf galerisi bulmak ve diğer fotoğrafçılık sitelerine bağlantılar.

Pyro Geliştirme
Neden film geliştirilmesi için kullanmak Pyro geliştirici? Okumak bir kişi bu konuda ne fark vardır.

Araştırma ve Standardizasyon BIO-Electrography (Kirlian Photography)
Biyo kısa bir tarihçesi-electrography, biyo sanat devlet electrography, Kirlian Müzesi Krasnodar yer hakkında bilgi ve daha fazlası.

Robert Slade's Temel Fotoğraf Kılavuzu
Yeni başlayanlar için bir kılavuz ve bu biraz tecrübe ile. , Çekim hızı, diyafram, alan derinliği hakkında bilgi içerir ve daha fazlası.

Tarama Fotoğraflar Web
Philip Greenspun tarafından Sitesi. Web fotoğraflar hakkında bilgi edinin. Bilgilerini bulun, ipuçları, bağlantılar ve çok daha fazlası.

Manzara Resimleri - Jim Ordway
Bu site, fotoğrafçı, James Ordway ve fotoğraflar sipariş hakkında bilgi hakkında bilgi içerir. Ayrıca doğal güzellikleri ve görkemli manzara fotoğraflarından oluşan bir galeri görüntüleyebilirsiniz.

Gümüş Konseyi Ana Sayfa
Bu sitede bu geliştiriyor ve gümüş fotoğrafik işlemler sonucu elleçleme çevre ses yöntemleri teşvik yeni düzenleme hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Basit stereoskopik Fotoğraf Making of
Size pahalı bir fotoğraf makinesi satın almak için bir stereo-Fotoğraf gerekmez. Burada bir stereo-çift fotoğraf ve görmek bazı örnek fotoğraflar geziden Japonya için alınan yapmak öğrenebilirsiniz.

Slayt Görüntüleme Yönergeleri
Genel bilgi, Illustrator, photoshop, kanvas, PowerPoint gibi uygulamalar, ve daha fazlası.

Stephen Stereoviews
Sadece ne stereoviews ve bunları nasıl görebilirim? Ayrıca panoramik fotoğraf hakkında bilgi bulabilir ve bazı fotoğraflar görüntüleyebilirsiniz.

TEKNİK İPUÇLARI: Gece Fotoğraf
Bu site gece çok fotoğraf için Michael Reese tarafından ipuçları içerir. Ayrıca, resimlerden oluşan bir galeri bulacak ve daha fazlası. Simgeleri tıklayın bireysel sanatçının galeri görüntüleyin.

TWS Fotoğraf İpuçları
Sen dergisi "Samantha ile Seyahatler Fotoğraf ipuçları bir seçim bulabilirsiniz." Ipuçları film ne tür, vb kullanmak için lens kullanmak

WJ's Photo Anasayfa
Bu site kameralar ve film geliştirme hakkında bilgiler içerir, gece görüş ekipmanları, fotoğraf yazılımı ve üzerindeki 30 siyah beyaz fotoğraf seçenekleri ve diğer fotoğrafçılık sitelerine çok bağlantı. Üzerlerine tıklayın tam ekran halini görmek için.

Çalışma Fotoğraflar
Bu resmi kim küçük fotoğraf eğitim insanlar için çekici bir acemi bir filo. Iyi tavsiye ve örnekleri verir nasıl masaüstü ya da elektronik yayınlar için takegood resimleri.

XYZ 3-D Fotoğraf
3 giriş-D fotoğrafçılık, nasıl, bir galeri işleri, ve daha fazlası.

Zone Sistem Renk şeffaflık Fotoğraf
"earthlight - çıplak maymun için aydınlatma." Burada prosedür bir özetini bir fotoğraf, teknik notlar, Peter Norquist görüntüleri bir galeri ve daha yapma bulacaksınız.

Hiç yorum yok: