1 Ekim 2009 Perşembe

Fotoğraf Bloğumuz

Yeni başlayan Fotoğrafcılar için bu forum ve blog fotoğraf teknikleri hakkında bilgi ve fotoğaraf çekimlerininz esnasında kullanabileceğiniz ipuçları, kullanılmak üzere satın alacağınız dijital fotoğraf makinaları üzerine yorum ve değerlendirmeler içermektedir. Paylaşım esası bloğumuzun değişmez en önemli bir parçasıdır.

Bu forumun temel amacı yeni başlayanlar onların sorularını fotoğrafçılık ilgili mesaja izin vermek ve yardımcı yanıtlar ve diğer üyelerden cevap alırsınız.

Eğer bir sorun varsa bir acemi mümkün olduğunca açıklayıcı olabilir lütfen. Bu diğerlerinden daha iyi anlamak için soru izin verir ve bir cevap daha iyi sağlar.

Eğer yardım için, tam olarak cevap vermeden önce soruyu anladığınızdan emin olun istiyorum. Unutmayın, herkes (kendiniz dahil) daha önce bir acemi fotoğrafçı oldu. Açıklayıcı olun ve cevapları ile yararlı yazılar yazmaya gayret edin.

Eğer bu basit kurallara uyarsak, bu forumda kim daha da ilerlemek yetenek isteyen acemi fotoğrafçılar için büyük bir kaynak ve dostu olacaktır.

Yangın Kasası güvenlik seçeneklerinden biridir.